برنامه غذایی ذرت
2019-11-12

 

برنامه غذایی درختان میوه هسته دار

برنامه غذایی درختان میوه هسته دار

درختان میوه هسته دار یکی از مهم ترین محصولات باغی کشور بوده  از جمله آن ها می توان به گیلاس، آلبالو، شلیل، آلو ، زردآلو و … می توان اشاره کرد.

به دلیل آهکی بودن خاک های کشاورزی ایران، جذب عناصر غذایی به ویژه عناصر میکرو باعث اختلال در روند تولید قند، پروتئین و مواد آلی گیاه می شود. این امر سرعت رشد درختان را کاهش داده و در نهایت باعث کاهش سبزینگی و ضعف شدید درختان می شود.

درختان میوه در مواجه با کمبود بر به دلیل ریزش گل در بهار از عملکرد بسیار پایینی برخوردار هستند. استفاده از ترکیب فروت ست (روی ، بر، ازت) در زمان متورم شدن جوانه ها و پس از برداشت محصول، امری بسیار ضروری است.

کودهای پتاس بالا و کودهای حاوی عناصر میکرو برای افزایش سایز و طعم میوه در طول دوره رشد استفاده می شوند.

برای جلوگیری از نرم شدن زودهنگام و افزایش عمر ماندگاری میوه از زمان فندقی شدن می توان از محلولپاشی کلسیم استفاده کرد.

تغذیه مناسب در افزایش گلدهی، جلوگیری از ریزش گل، تشکیل میوه و مقاومت درختان در برابر آفات و بیماری ها مؤثر است.

عواملی مثل تنش دمایی و خود ناسازگاری به ویژه در درختان گیلاس، باعث کاهش تولید میوه می شود.

توجه:

این برنامه بر اساس محصولات شرکت به صورت کلی و عمومی ارائه شده است. با توجه به آنالیز خاک و وضعیت کشت، جهت توصیه های دقیق تر به کارشناسان ذیصلاح مراجعه فرمایید.

برای اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان کشاورزی کلیک کنید

برنامه غذایی درختان میوه هسته دار

برنامه غذایی درختان میوه هسته دار ادن

 

تماس با ما و مشاوره قبل از خرید ۹۱۰۰۱۰۵۵-۰۵۱