معرفی عمومی
کود مایع مخصوص زعفران بر اساس نیاز تخصصی زعفران به عناصر مورد نیاز فرموله گردیده است. زعفران گیاهی چند ساله بوده و برای رشد بهینه خود، افزایش سایز بنه و تعداد بنه های دختری به عناصری نظیر فسفر، پتاسیم و عناصر ریز مغذی نیازمند می باشد. کود مایع مخصوص زعفران ادن حاوی تمام عناصر میکرو و ماکرو ضروری میباشد که باعث افزایش قدرت جوانه زنی بذر، تحریک گیاه برای جذب هرچه بیشتر عناصر غذایی از خاک، افزایش ریشهزایی و رشد ریشه، تغذیه متعادل پیازچه، مقاومت پیاز زعفران به سرما، افزایش مقاومت گیاه نسبت به تنشهای محیطی، افزایش وزن و تعداد و کیفیت غدد، افزایش رنگ پذیری، افزایش گل آوری و کمیت و کیفیت محصول میشود.
معرفی فنی
جدول آنالیز | درصد |
نیتروژن کل | 6 |
فسفر کل | 7 |
پتاسیم کل | 4 |
هیومیک اسید | 2 |
سولفور | 2 |
آمینو اسید | 400ppm |
جلبک دریایی | 350ppm |
آهن کلات شده | 5000ppm |
منیزیوم کلات شده | 4000ppm |
روی کلات شده | 4500ppm |
مس کلات شده | 3000ppm |
کلسیم کلات شده | 4200ppm |
منگنز کلات شده | 3800ppm |
مولیبدن | 50ppm |
ویژگی ها و تمایزات

- افزایش مقاومت گیاه در مقابل تنش های محیطی از قبیل سرما و گرما و آفات و بیماریها
- افزایش عملکرد کیفی و کمی محصول
- افزایش قدرت جوانه زنی و کمک به جذب عناصر غذایی
- تقویت پیاز زعفران و ذخیره مواد غذایی در پیاز برای سال بعد
- افزایش ریشهزایی و توسعه ریشه و بنه
- افزایش تعداد گل در واحد سطح وافزایش کیفیت گل
- افزایش کیفی و کمی کلاله
- بهبود عیار رنگ دهی
ملاحظات اختصاصی
- این کود با اکثر کودها و سموم قابل اختلاط است، تست اختلاط پذیرى قبل از مصرف ضرورى مىباشد. در صورت اختلاط با سموم ابتدا کود در آب حل شود و سپس سم مورد نظر مخلوط شود.
- از اختلاط این محصول با ترکیبات مسی، کلره و گوگرد دار و روغن های امولسیون شونده خودداری شود.
ملاحظات عمومی
- مقادیر توصیه شده فوق کلی می باشد، میزان واقعی مصرف با توجه به سن گیاه، شدت کمبود عناصر (بر اساس آزمون خاک و برگ و شرایط محیطی) با مشورت کارشناسان ذیصلاح تعیین گردد.
- بهترین زمان محلولپاشى صبح زود یا بعد از ظهر قبل از غروب آفتاب مىباشد.
- آزمایش در سطح محدود، قبل از مصرف در سطح وسیع، توصیه مى گردد.
- کارخانه تولیدکننده و گروه شرکتهای ادن در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نامناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرند.
نحوه مصرف
محلولپاشی
| ۳ لیتر در ۴۰۰ لیتر آب در هکتار پس از برداشت گل
۳ لیتر در هزار لیتر آب برای یک هکتار با فاصله دو ماه از محلولپاشی قبلی
۳ لیتر در هزار لیتر آب برای یک هکتار با فاصله یک ماه از محلولپاشی قبلی |
آب آبیاری | ۴ لیتر در هکتار
۶ لیتر در هکتار پس از برداشت
۸ لیتر در هکتار در آبیاری زمستانه |
برای سفارش کود مایع مخصوص زعفران کلیک کنید