کود مایع میکرودن(میکرو میکس)
2019-06-15
کود سولفات پتاسیم سوپر ادن وزن 10 کیلوگرم
کود سولفات پتاسیم سوپر ادن وزن ۱۰ کیلوگرم
2019-09-24

(کود کلات آیروندن(کلات آهن

یکی از عناصر ضروری برای رشد تمامی گیاهان است. در صورت کمبود آن، در سلول های برگ، کلروفیل ها به میزان کافی تولید نمی شوند و برگ های رنگ پریده می شوند. اگر گیاهی قادر به جذب آهن به مقدار کافی نباشد، ساخت کلروفیل ها کاهش می یابد، به این نحو که ابتدا این پدیده در فاصله بین رگبرگ ها رخ داده و سپس با شدت بیشتر تمام سطح برگ را فرا می گیرد. آهن جز ضروری بسیاری از آنزیم های آهن دار و کوفاکتورها است و همچنین از اجزای عوامل حمل کننده ها مانند سیتوکروم ها (حمل کننده های الکترون تنفسی) و فردوکسین ها است. فردوکسین ها در تثبیت نیتروژن، فتوسنتز و انتقال الکترون نقش کلیدی دارند. آهن نقش مهمی در سنتز rRNA و mRNA کلروپلاست ها ایفا می کند که سنتز کلروفیل ها را تحت تاثیر قرار می دهند. کمبود آهن باعث اختلال در کیفیت میوه و عملکرد درختان میوه شده و می تواند در موارد حاد منجر به مرگ آنها شود تولید میوه به صورت مستمر از یک باغ کمبود عناصر غذایی و بویژه آهن در این خاک ها می شود که نیازمند تیمار درختان با آهن است.

:برخی از علائم کمبود آهن

علایم کمبود آهن به صورت شبکه ای از رگبرگ های سبز کم رنگ در متن سبز روشن یا زرد برگ در شاخه های انتهایی درخت دیده می شود.

با پیشرفت کمبود، برگ ها کاملا زرد می شوند. برگ ها پوششی از رنگ نارنجی یا برنزه به خود می گیرند، چون آهن در گیاه پویا نیست (غیر متحرک است) این علایم ابتدا در برگ های جوان و قسمت بالای ساقه مشاهده شده و با شدت یافتن کمبود تمامی گیاه را در بر می گیرد.

توقف رشد شاخسارهاو جوانه های انتهایی

دردرختان پسته، رنگ پریدگی به صورت یکدست و فقدان کلروفیل کافی در برگ ها یا سبز کمرنگ شدن برگهاو کاهش ضخامت برگ نسبت به حالت معمول

پسته شاخه های دارای کمبود آهن به طورکامل رشد نکرده یاپوک می شوند و کاهش تعداددانه پسته در خوشه از علائم کمبود آهن در درختان پسته است.

 در غلات برگ های دچار کمبود آهن راه راه به نظر می رسند.

دردرختان، به، سیب، گلابی سوختگی درحاشیه برگ ها

در درختان میوه زردی برگ در حالیکه رگبرگ ها کم و بیش سبز باقی مانده اند پدیده رایجی است. حاشیه برگ ها با شدت یافتن کمبود به سفیدی گراییده سپس علایم سوختگی (نکروز) ظاهر می شود.

کاهش و توقف رشد میوه ها و ضعیف شدن درختان در مقابل آفات و بیماری ها

 

کمبود آهن درگیاهان

کمبود آهن درگیاهان

 

 

کمبود آهن درگیاهان

کمبود آهن درگیاهان

 

کمبود آهن درگیاهان

کمبود آهن درگیاهان

 

کمبود آهن درگیاهان

کمبود آهن درگیاهان

 

:عوامل  به وجود آورنده  عارضه کمبود آهن

آهکی بودن خاک

عدم تهویه کافی یا خفگی ریشه ها

قلیایی و شوربودن خاک

عدم تعادل عناصر غذایی درخاک(جذب بیش از اندازه فسفر و روی و منگنز)

مصرف زیاد کودهای فسفری

 

نکته:

 

باید توجه داشت که تنها کمبود آهن به زردی برگ منجر نمی شود، کمبود ازت، گوگرد، منیزیم و برخی عناصر غذایی دیگر، برخی آفات و بیماری های گیاهی و یا نور کم نیز در مواردی به پریدگی برگ می انجامد..

 

 

:کود آیروندن

حاوی ۶ % آهن کلات همراه با اسید آمینه، نیتروژن و پتاسیم است. در ایران بدلیل بالا بودنpH خاک جذب آهن توسط گیاه با مشکل روبرو شده که این امر گیاه را با کمبود آهن مواجه می سازد. pH کود آهن مایع آیروندن ادن به گونه ای تنظیم شده که با شرایط شیمیایی خاک های ایران کاملاً سازگار بوده و محیط خاک را برای جذب بهتر آهن فراهم می نماید.

 

            

 

 

:آنالیز کلات ۶ درصد آهن

 

 

عنصردرصد
کلات آهن توتال۶%
پتاسیم۱۲%
ازت۵%
اسید آمینه۲%
 

 

۲%

 

 

 

 

ویژگی ها :

 

 قابلت استفاده به صورت محلول پاشی و جذب آنها به وسیله برگ با بازدهی بالاتر

انحلال پذیری بسیار بالا بدون ذرات معلق

برطرف کننده علائم کمبود و تامین نیاز گیاه در شرایط اقلیمی متفاوت

جذب سریع ریشه و ماندگاری بسیار بالا

کاملا موثر برای زمین های آهکی و قلیایی

تسریع در تولید ماده کلروفیل و افزایش سبزینگی و شادابی گیاه 

افزایش ضخامت برگ و تولید بیشتر مواد غذایی درون گیاه

کمک به توسعه مناسب ریشه و افزایش جذب مواد غذایی از خاک

افزایش رشد رویشی و تعداد شاخ و برگ گیاهان

بهبود فرآیند فتوسنتز و انتقال و ذخیره انرژی

  فاقد کلر

-سنتز پروتئین های خاص در گیاه

افزایش سنتز کربوهیدرات ها

امکان استفاده به صورت محلول پاشی و خاک مصرف

افزایش عملکرد در تولید محصولات زراعی و باغی

افزایش کیفیت در محصولات زراعی

با توجه به محلول بودن به سرعت در خاک وارد واکنش می شود.

 

نحوه مصرف :

گیاهان زراعی، صیفی و جالیز:  ۲ تا ۳ لیتر در هکتار

تاکستان انگور: ۱تا۵/۱ لیتر درهکتار در سه یا چهار مرحله تکرار

درختان میوه: ۲ تا ۳ لیتر در هزار برای هردرخت بسته به نوع و سن درخت و درصد کمبود (قبل ازگلدهی و فندقی شدن میوه ها)

کابرد خاکی این محصول تنها برای خاکهای دارای اسیدیته کمتر از ۸  توصیه می شود

تماس با مامشاوره قبل از خرید۹۱۰۰۱۰۵۵-۰۵۱