کود مایع مخصوص غلات
کود مایع مخصوص غلات
2019-10-25
کود هیومیک اسید مایع
کود هیومیک اسید مایع
2019-10-25
کود مایع مخصوص انگور

کود مایع مخصوص انگور

معرفی عمومی:

انگور گیاهی است که نسبت به کمبود برخی عناصر خصوصا آهن، منگنز، روی و بر بسیار حساس می باشد. همچنین کمبود ازت، پتاسیم و منیزیم نیز بسیار مشهود است. کود مایع مخصوص انگور دارای عناصر غذایی ماکرو و میکرو به نسبت مناسب جهت تغذیه انگور می باشد. این میزان عناصر نیاز غذایی درخت انگور را در طول دوره رشد برآورده می سازد و در تمام مراحل قابل استفاده می باشد.  کود مایع مخصوص انگور ، شامل کمپلکسی از عناصر موردنیاز انگور به‌صورت یون‌های آزاد قابل‌جذب با خلوص بالا است که سبب افزایش سبزینگی برگ، افزایش گل‌دهی، مقاومت نسبت به تنش های محیطی، افزایش وزن خوشه انگور و وزن خشک حبه، آبدار شدن و پر شدن حبه، بهبود طعم و رنگ، مرغوبیت و درشت شدن محصول و درنهایت بازارپسندی بیشتر می‌گردد.

کود مایع مخصوص انگور

معرفی فنی کود مایع مخصوص انگور:

جدول آنالیز درصد
نیتروژن کل 3
پتاسیم کل6
فسفر کل 10
کلسیم کلات شده 6
آهن کلات شده1000ppm
منیزیوم کلات شده6000ppm
روی کلات شده4000ppm
مس کلات شده2600ppm
منگنز کلات شده2000ppm
جلبک دریایی100ppm
آمینو اسید1000ppm
هورمون1000ppm
                                

  • فاقد کلر و عناصر سنگین و سمی
  •  کود اختصاصی برای تغذیه و تحریک رشد انگور
  • قابل استفاده به صورت محلولپاشی و همراه آب آبیاری

 

کود مایع مخصوص انگور

ویژگی­ها و تمایزات:

  • زودرس کردن ، درشت کردن محصول
  • تاثیر بسیار مناسب در طعم و رنگ میوه
  • افزایش وزن خوشه انگور و وزن خشک حبه
  • آبدار شدن و پر شدن حبه
  • زودرس شدن محصول
  • افزایش مقاومت به سرما، آفات و بیماریها و شوری خاک
  • ماندگاری بیشتر محصول پس از برداشت و خاصیت انبارداری
  • جلوگیری از ریزش گلها و میوه ها
  • افزایش رشد رویشی و افزایش تعداد گلهای بارور

 

 

ملاحظات اختصاصی

  •  کود مایع مخصوص انگور با اکثر کودها و سموم قابل اختلاط است، تست اختلاط پذیرى قبل از مصرف ضرورى مى­باشد. در صورت اختلاط با سموم ابتدا کود در آب حل شود و سپس سم مورد نظر مخلوط شود.
  • از اختلاط این محصول با ترکیبات مسی، کلره و  گوگرد دار و روغن های امولسیون شونده خودداری شود.

 

ملاحظات عمومی

  • مقادیر توصیه شده فوق کلی می­ باشد، میزان واقعی مصرف با توجه به سن گیاه، شدت کمبود عناصر (بر اساس آزمون خاك و برگ و شرایط محیطی) با مشورت کارشناسان ذیصلاح تعیین گردد.
  • بهترین زمان محلولپاشى صبح زود یا بعد از ظهر قبل از غروب آفتاب مى­باشد.
  • آزمایش در سطح محدود، قبل از مصرف در سطح وسیع، توصیه مى­گردد.
  • کارخانه تولیدکننده و گروه شرکت­های ادن در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نا­مناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرند.

راهنمای مصرف:

میزان مصرف

محلولپاشی





۲ لیتر در هزار لیتر آب طی چهار مرحله

تورم جوانه، بعد از تشکیل میوه، زمان درشت شدن میوه، آغاز رنگ گیری میوه
میزان مصرف

آب آبیاری
تورم جوانه، بعد از تشکیل میوه، زمان درشت شدن میوه، آغاز رنگ گیری میوه

۴ تا ۶ لیتر در هکتار طی چهار مرحله

برای خرید کود مایع مخصوص انگور کلیک کنید.

تماس با ما مشاوره قبل از خرید ۹۱۰۰۱۰۵۵-۰۵۱