Eden Tomcato 15-15-15 so3 با داشتن عناصر غذایی نیتروژن و فسفر و پتاسیم با نسبت یکسان و همچنین دارا بودن عناصر کم مصرف آهن، روی، مس، منگنز، منیزیم و بور به عنوان یک کود عمومی برای محصولات مختلف زراعی، باغی و آپارتمانی در طول رشد مورد استفاده قرار می گیرد. کود Eden Tomcato 15-15-15 so3 با درصد خلوص بالای عناصر غذایی به گونه ای ساخته شده که عناصر غذایی حداکثر جذب از طریق ریشه و همین طور سطح برگ را دارا می باشد و با داشتن مواد نگهدارنده به خوبی روی سطح برگ پخش شده و به راحتی از طریق کوتیکول برگ جذب شده و در ساختار فیزیولوریکی گیاه وارد می شود.
کود Eden Tomcato 15-15-15 so3 به لحاظ داشتن عناصر غذایی متناسب از ابتدا تا انتهای فصل رشد گیاه قابل استفاده می باشد و شرایط تحمل در برابر آبهایی با بی کربنات و ph بالا را دارد بنابراین به راحتی میتوان از طریق آب آبیاری و سیستم های آبیاری تحت فشار بدون ایجاد رسوب و گرفتگی مورد استفاده قرار گیرد. کود Eden Tomcato 15-15-15 so3 با داشتن مقدار کافی و متعادل عناصر غذایی می تواند فعالیت های فیزیولوریکی گیاه را متناسب کرده و فعل و انفعالات آنزیمی ،تولید ترکیبات آلی و نقل وانتقال آنها را به خوبی انجام دهد.
ترکیبات | درصد |
---|---|
نیتروژن کل | 15 |
فسفر | 15 |
پتاسیم | 15 |
استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نامناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.
حلالیت:
این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمیدهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.
شرایط نگهداری:
در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ میکند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتیگراد میباشد.
هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.
استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.
دور از دسترس کودکان قرار دهید.
استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.
استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.
در صورت تماس با دستها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.
بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.
محصول | زمان مصرف | دز مصرف (محلولپاشی) | دز مصرف (آبیاری) |
---|---|---|---|
تمام محصولات گلخانه ای (گوجه فرنگی، فلفل، کدو سبز، بادمجان، خیار و ...) | به صورت هفته¬ای از زمان جوانه زنی گیاه | 200 گرم در 100 لیتر آب | 1.5- 1 کیلوگرم در هکتار |
تمام محصولات گلخانه ای (گوجه فرنگی، فلفل، کدو سبز، بادمجان، خیار و ...) | پس از انتقال نشا هر 21 روز در طول فصل رشد | 250 گرم در 100 لیتر آب | 1.6- 0.7 کیلوگرم در هکتار |
تمام سبزیجات زمستانی (کاهو فرنگی، تره فرنگی، اسفناج، کلم) | از زمان جوانه¬زنی هر 21 روز در طول فصل رشد | 250 گرم در 100 لیتر آب | 1.6- 0.7 کیلوگرم در هکتار |
تمام گیاهان غده ای (خربزه، هندوانه، پیاز، سیب¬زمینی، تربچه، هویج، چغندرقند و سیر) | دو روز قبل از هر آبیاری پس از دومین کج بیل | 300 گرم در 100 لیتر آب | 1/8 کیلوگرم در هکتار |
درختان میوه هسته دار دانه دار (سیب، گلابی، گیلاس، زردآلو و به) | حداکثر 21 روز قبل از برداشت محصول | 250 گرم در 100 لیتر آب | 1/8 کیلوگرم در هکتار یا 140 گرم برای هر درخت |
مرکبات، موز، زیتون، کیوی و پسته | پس از ظهور همه بر¬گها و 21 روز قبل از برداشت میوه | 250 گرم در 100 لیتر آب | 1/8 کیلوگرم در هکتار یا 140 گرم برای هر درخت |
تاکستان، توت¬فرنگی و گیاهان زینتی | 21 روز پس از دوره گلدهی | 250 گرم در 100 لیتر آب | 1.5- 1 کیلوگرم در هکتار |