اسپکتروم محرک رشد طبیعی است که از عصاره جلبک دریایی آسکوفیلوم نودوسوم (Ascophyllum nodosum) استخراج شده است. این کود ارگانیک با داشتن آنزیم ها و مواد ارگانیک و همچنین عناصر غذایی کم مصرف همچون آهن، روی، منگنز، مس و بور می تواند اثر بسیار خوبی بر گیاهان داشته باشد. کود جلبک دریایی Eden Spectrum سبب افزایش رشد و ویژگی های کمی و کیفی محصولات کشاورزی از قبیل افزایش مفاومت در برابر تنش های محیطی و همچنین افزایش بازده و بهبود عطر و طعم محصول می شود.
ترکیبات | درصد |
---|---|
ماده آلی | 20 |
پتاسیم | 4 |
استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نامناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.
حلالیت:
این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمیدهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.
شرایط نگهداری:
در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ میکند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتیگراد میباشد.
هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.
استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.
دور از دسترس کودکان قرار دهید.
استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.
استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.
در صورت تماس با دستها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.
بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.
محصول | زمان مصرف | دز مصرف (محلولپاشی) | دز مصرف (آبیاری) |
---|---|---|---|
گوجه فرنگی، فلفل، کدو تنبل، بادمجان، خیار ، خربزه و هندوانه، لوبیا و نخود فرنگی | 5-4 بار تکرار اولین بار در مرحله شروع گلدهی و دومین استفاده در مرحله تشکیل میوه | 150-200 سی سی در 100 لیتر آب | 1- 0.5 لیتر در هکتار |
کاهو، اسفناج، کلم، جعفری و گل کلم | اولین استفاده زمانیکه گیاه به مرحله 4-3 برگی رسید و دومین استفاده 4-3 روز بعد، 4-3 بار تکرار | 150-200 سی سی در 100 لیتر آب | 1- 0.5 لیتر در هکتار |
سیب زمینی، هویج، پیاز و سیر | اولین استفاده زمانیکه گیاه به مرحله 4-3 برگی رسید و دومین استفاده 4-3 روز بعد، 4-3 بار تکرار | 150-200 سی سی در 100 لیتر آب | 1- 0.5 لیتر در هکتار |
مرکبات، پرتقال، لیمو، نارنگی، گریپ فروت،سیب، گلابی، زردآلو، هلو، آلو، گیلاس، انار و ... | اولین استفاده در شروع گلدهی، دومین استفاده پس از ریز گل و سومین بار پس از تشکیل میوه | 150-200 سی سی در 100 لیتر آب | 1- 0.5 لیتر در هکتار |
تاکستان، توت فرنگی و موز | اولین استفاده در شروع گلدهی، دومین استفاده پس از ریز گل و سومین بار پس از تشکیل میوه | 150-200 سی سی در 100 لیتر آب | 1- 0.5 لیتر در هکتار |
زیتون، پسته، بادام، فندق و گردو | اولین استفاده در شروع گلدهی، دومین استفاده پس از ریز گل و سومین بار پس از تشکیل میوه | 150-200 سی سی در 100 لیتر آب | 1- 0.5 لیتر در هکتار |
پنبه، سویا، بادام زمینی، ذرت، عدس و نخود | اولین استفاده در مرحله 4-3 برگی گیاه و دومین استفاده 4-3 روز بعد، 4-3 مرتبه تکرار | 150-200 سی سی در 100 لیتر آب | 1- 0.5 لیتر در هکتار |
تنباکو، چای، آفتابگردان و کلزا | اولین استفاده در مرحله 4-3 برگی گیاه و دومین استفاده 4-3 روز بعد، 3 مرتبه تکرار | 150-200 سی سی در 100 لیتر آب | 1- 0.5 لیتر در هکتار |
گیاهان زینتی | اولین استفاده در مرحله 4-3 برگی گیاه و دومین استفاده 4-3 روز بعد، 3 مرتبه تکرار | 150-200 سی سی در 100 لیتر آب | 1- 0.5 لیتر در هکتار |
گندم، جو، برنج و جو دو سر | 2 بار استفاده در مرحله پنجه زنی و در مرحله تشکیل خوشه | 150-200 سی سی در 100 لیتر آب | 1- 0.5 لیتر در هکتار |