Eden Sea Star (کود جلبک دریایی)
2020-11-07
Eden Diego perfect 16-8-24
2020-11-07

Eden Specterom

معرفی عمومی

اسپکتروم محرک رشد طبیعی است که از عصاره جلبک دریایی آسکوفیلوم نودوسوم (Ascophyllum nodosum) استخراج شده است. این کود ارگانیک با داشتن آنزیم ها و مواد ارگانیک و همچنین عناصر غذایی کم مصرف همچون آهن، روی، منگنز، مس و بور می تواند اثر بسیار خوبی بر گیاهان داشته باشد. کود جلبک دریایی Eden Spectrum سبب افزایش رشد و ویژگی های کمی و کیفی محصولات کشاورزی از قبیل افزایش مفاومت در برابر تنش های محیطی و همچنین افزایش بازده و بهبود عطر و طعم محصول می شود.

معرفی فنی

ترکیباتدرصد
ماده آلی۲۰
پتاسیم۴

ویژگی ­ها و تمایزات

  • تقویت سیستم ریشه ای
  • تاثیر قابل مشاهده در طعم و اندازه میوه ها و همچنین رنگ پذیری آنهاادن
  • افزایش مقاومت گیاه در برابر استرس های محیطی از طریق سرعت بخشیدن به روند پروتئین سازی به سبب حضور آمینو اسید های ضروری
  • افزایش جذب و انحلال مواد غذایی از طریق کمک به پدیده اسمز
  • تسهیل فعالیت های فیزیکی گیاه به سبب دارا بودن تنظیم کننده های رشد گیاه از قبیل سایتوکینین، اسید آبسزیک، ایندول استیک اسید
  • اسپکتروم قابل اختلاط با اکثر سموم و کودهای شیمیایی است و علاوه بر این تاثیر آن ها را نیز افزایش می دهد.

ملاحظات 

استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نا­مناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.

حلالیت:

این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمی­دهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.

شرایط نگهداری:

در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا ۳ سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ می­کند. حداقل دما ۵ و حداکثر دمای نگهداری ۴۰ درجه سانتی­گراد می­باشد.

هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.

استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.

دور از دسترس کودکان قرار دهید.

استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.

استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.

در صورت تماس با دست­ها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.

بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.

راهنمای مصرف

محصولزمان مصرفدز مصرف (محلولپاشی)دز مصرف (آبیاری)
گوجه فرنگی، فلفل، کدو تنبل، بادمجان، خیار ، خربزه و هندوانه، لوبیا و نخود فرنگی۵-۴ بار تکرار اولین بار در مرحله شروع گلدهی و دومین استفاده در مرحله تشکیل میوه ۱۵۰-۲۰۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب۱- ۰.۵ لیتر در هکتار
کاهو، اسفناج، کلم، جعفری و گل کلماولین استفاده زمانیکه گیاه به مرحله ۴-۳ برگی رسید و دومین استفاده ۴-۳ روز بعد، ۴-۳ بار تکرار ۱۵۰-۲۰۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب۱- ۰.۵ لیتر در هکتار
سیب زمینی، هویج، پیاز و سیراولین استفاده زمانیکه گیاه به مرحله ۴-۳ برگی رسید و دومین استفاده ۴-۳ روز بعد، ۴-۳ بار تکرار ۱۵۰-۲۰۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب۱- ۰.۵ لیتر در هکتار
مرکبات، پرتقال، لیمو، نارنگی، گریپ فروت،سیب، گلابی، زردآلو، هلو، آلو، گیلاس، انار و ...اولین استفاده در شروع گلدهی، دومین استفاده پس از ریز گل و سومین بار پس از تشکیل میوه ۱۵۰-۲۰۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب۱- ۰.۵ لیتر در هکتار
تاکستان، توت فرنگی و موزاولین استفاده در شروع گلدهی، دومین استفاده پس از ریز گل و سومین بار پس از تشکیل میوه ۱۵۰-۲۰۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب۱- ۰.۵ لیتر در هکتار
زیتون، پسته، بادام، فندق و گردواولین استفاده در شروع گلدهی، دومین استفاده پس از ریز گل و سومین بار پس از تشکیل میوه ۱۵۰-۲۰۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب۱- ۰.۵ لیتر در هکتار
پنبه، سویا، بادام زمینی، ذرت، عدس و نخوداولین استفاده در مرحله ۴-۳ برگی گیاه و دومین استفاده ۴-۳ روز بعد، ۴-۳ مرتبه تکرار ۱۵۰-۲۰۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب۱- ۰.۵ لیتر در هکتار
تنباکو، چای، آفتابگردان و کلزااولین استفاده در مرحله ۴-۳ برگی گیاه و دومین استفاده ۴-۳ روز بعد، ۳ مرتبه تکرار ۱۵۰-۲۰۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب۱- ۰.۵ لیتر در هکتار
گیاهان زینتیاولین استفاده در مرحله ۴-۳ برگی گیاه و دومین استفاده ۴-۳ روز بعد، ۳ مرتبه تکرار ۱۵۰-۲۰۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب۱- ۰.۵ لیتر در هکتار
گندم، جو، برنج و جو دو سر۲ بار استفاده در مرحله پنجه زنی و در مرحله تشکیل خوشه ۱۵۰-۲۰۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب۱- ۰.۵ لیتر در هکتار
تماس با مامشاوره قبل از خرید۹۱۰۰۱۰۵۵-۰۵۱