Eden WELLDONE SC 80 (کود گوگرد مایع)
2020-11-07
Eden Salt Stop
2020-11-07

Eden Robin

معرفی عمومی

دارای درصد بالایی پتاسیم است که در مراحل رشد زایشی (گلدهی و قبل از برداشت محصول) قابل مصرف می باشد و سبب افزایش کمی و کیفی محصول می شود.این کود به طور اختصاصی در مراحل گلدهی و قبل از برداشت محصول و رسیدن میوه باعث افزایش متابولیسم و افزایش حرکت روزنه ها شده و تاثیر بسزایی در افزایش باردهی ، درشت نمودن و رنگ آوری محصولات میگذارد.

قدرت جذب بالا، بهبود سلامت گیاه، افزایش عملکرد، وزن و کیفیت محصول، کاهش مصرف کود و در پی آن کاهش هزینه‌های تغذیه‌ای، افزایش مقاومت در برابر تنش‌های محیطی و افزایش مقاومت گیاهان در برابر بیماری‌ها از نکات مثبت کودهای مایع از جمله پتاسیم مایع روبین است.

معرفی فنی

ترکیباتدرصد
پتاسیم محلول12
        

ویژگی ­ها و تمایزات

  • دخالت در فعاليت يا عدم فعاليت آنزيمها
  •     ايجاد مقاومت در گياهان در شرایط تنش گرما در فصل تابستان و سرمای زمستان
  •     افزایش طعم و مزه ميوه ها و سبزيجات
  •    افزايش عملكرد محصولات زراعي، باغي و گلخانه اي
  • جبران سریع علائم کمبود پتاسیم در گیاه

 

ملاحظات 

استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نا­مناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.

حلالیت:

این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمی­دهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.

شرایط نگهداری:

در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ می­کند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتی­گراد می­باشد.

هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.

استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.

دور از دسترس کودکان قرار دهید.

استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.

استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.

در صورت تماس با دست­ها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.

بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.

راهنمای مصرف

محصولاتزمان مصرفدز مصرف (محلولپاشی)دز مصرف (آبیاری)
تمامی سبزیجات گلخانه ای و سبزیجات زیر پوششاز زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت 150-200 سی سی در 100 لیتر آب1-2 لیتر در هکتار
سبزیجات فضای باز، گوجه فرنگی، بادمجان، فلفل، لوبیا و خیاراز زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت 150-200 سی سی در 100 لیتر آب1-2 لیتر در هکتار
خربزه و هندوانهاز زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت 150-200 سی سی در 100 لیتر آب1-2 لیتر در هکتار
توت¬فرنگیاز زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت 150-200 سی سی در 100 لیتر آب1-2 لیتر در هکتار
موزاز زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت 150-200 سی سی در 100 لیتر آب1-2 لیتر در هکتار
تاکستاناز زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت 150-200 سی سی در 100 لیتر آب1-2 لیتر در هکتار
سیب، گلابی، پسته، زردآلو، بادام، هلو، فندق، گردو، گیلاس، آلبالواز زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت 150-200 سی سی در 100 لیتر آب1-2 لیتر در هکتار
مرکباتاز زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت 150-200 سی سی در 100 لیتر آب1-2 لیتر در هکتار
گلکاری و پرورش گلاز زمان رنگ گیری تا برداشت 150-200 سی سی در 100 لیتر آب1-2 لیتر در هکتار
چغندر قند، سیب¬زمینی، پیاز، تربچه، هویج، سیر و ....از زمان تشکیل غده تا زمان برداشت 150-200 سی سی در 100 لیتر آب1-2 لیتر در هکتار
گندم، ذرت، برنج، آفتابگردان، رازیانه و ...زمان پر شدن و رشد دانه 150-200 سی سی در 100 لیتر آب1-2 لیتر در هکتار
تماس با ما مشاوره قبل از خرید ۹۱۰۰۱۰۵۵-۰۵۱