دارای درصد بالایی پتاسیم است که در مراحل رشد زایشی (گلدهی و قبل از برداشت محصول) قابل مصرف می باشد و سبب افزایش کمی و کیفی محصول می شود.این کود به طور اختصاصی در مراحل گلدهی و قبل از برداشت محصول و رسیدن میوه باعث افزایش متابولیسم و افزایش حرکت روزنه ها شده و تاثیر بسزایی در افزایش باردهی ، درشت نمودن و رنگ آوری محصولات میگذارد.
قدرت جذب بالا، بهبود سلامت گیاه، افزایش عملکرد، وزن و کیفیت محصول، کاهش مصرف کود و در پی آن کاهش هزینههای تغذیهای، افزایش مقاومت در برابر تنشهای محیطی و افزایش مقاومت گیاهان در برابر بیماریها از نکات مثبت کودهای مایع از جمله پتاسیم مایع روبین است.
ترکیبات درصد
پتاسیم محلول 12
استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نامناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.
حلالیت:
این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمیدهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.
شرایط نگهداری:
در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ میکند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتیگراد میباشد.
هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.
استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.
دور از دسترس کودکان قرار دهید.
استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.
استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.
در صورت تماس با دستها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.
بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.
راهنمای مصرف
محصولات | زمان مصرف | دز مصرف (محلولپاشی) | دز مصرف (آبیاری) |
---|---|---|---|
تمامی سبزیجات گلخانه ای و سبزیجات زیر پوشش | از زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت | 150-200 سی سی در 100 لیتر آب | 1-2 لیتر در هکتار |
سبزیجات فضای باز، گوجه فرنگی، بادمجان، فلفل، لوبیا و خیار | از زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت | 150-200 سی سی در 100 لیتر آب | 1-2 لیتر در هکتار |
خربزه و هندوانه | از زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت | 150-200 سی سی در 100 لیتر آب | 1-2 لیتر در هکتار |
توت¬فرنگی | از زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت | 150-200 سی سی در 100 لیتر آب | 1-2 لیتر در هکتار |
موز | از زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت | 150-200 سی سی در 100 لیتر آب | 1-2 لیتر در هکتار |
تاکستان | از زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت | 150-200 سی سی در 100 لیتر آب | 1-2 لیتر در هکتار |
سیب، گلابی، پسته، زردآلو، بادام، هلو، فندق، گردو، گیلاس، آلبالو | از زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت | 150-200 سی سی در 100 لیتر آب | 1-2 لیتر در هکتار |
مرکبات | از زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت | 150-200 سی سی در 100 لیتر آب | 1-2 لیتر در هکتار |
گلکاری و پرورش گل | از زمان رنگ گیری تا برداشت | 150-200 سی سی در 100 لیتر آب | 1-2 لیتر در هکتار |
چغندر قند، سیب¬زمینی، پیاز، تربچه، هویج، سیر و .... | از زمان تشکیل غده تا زمان برداشت | 150-200 سی سی در 100 لیتر آب | 1-2 لیتر در هکتار |
گندم، ذرت، برنج، آفتابگردان، رازیانه و ... | زمان پر شدن و رشد دانه | 150-200 سی سی در 100 لیتر آب | 1-2 لیتر در هکتار |