Eden folimac K (کود پودری پتاسیم)
2020-11-07
Eden IQ creative (کود مایع پتاسیم)
2020-11-07

Eden Okey

معرفی عمومی

Eden Okey ترکيبي ويژه از فرم قابل جذب عناصر ماکرو و میکرو مورد نياز گياه به همراه مقدار قابل توجهي از اسيد هاي آمينه فرم آزاد (L-Form) و قابل جذب مي باشد، که به سرعت در دسترس بافت های گیاهی قرار می گيرد. این ترکیب موجب تسریع در جوانه زنی، ریشه زایی، گل دهی و بزرگی میوه شده و به گیاهان کمک می کند تا بر تنش های ناشی از تغییرات ناگهانی آب و درجه حرارت، سرمازدگی، حمله های انگلی، مسمومیت گیاهی و خفگی ریشه غلبه کنند. اسیدآمینه همراه با جلبک دریایی را مي توان براي همه گياهان شامل محصولات زراعي، باغي، سبزي و صيفي و گياهان زينتي به کار برد. بهترين زمان کاربرد در مرحله رشد رويشي به منظور افزايش و تحريک رشد، افزايش مقاومت در برابر تنشهاي محيطي و افزايش عملکرد است.

معرفی فنی

ترکیباتدرصد
ماده آلی37
کربن آلی22
نیتروژن6
اسید آمینه آزاد20

 

ادن

ویژگی ­ها و تمایزات

افزایش مقاومت گیاه در مقابل تنش های محیطی از قبیل سرما و گرما و آفات و بیماریها

افزایش عملکرد کیفی و کمی محصول

افزایش کیفیت میوه از نظر رنگ ، طعم و مزه

افزایش توانایی جذب عناصر غذایی توسط ریشه

افزایش برداشت 10 الی 30 درصد

افزایش فتوسنتز گیاهی

فاقد کلر و عناصر سنگین و سمی

کود اختصاصی اسیدآمینه همراه با جلبک دریایی برای تغذیه و تحریک رشد درختان میوه و سبزی و صیفی جات

قابل استفاده به صورت محلولپاشی و همراه آب آبیاری

 

ملاحظات 

استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نا­مناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.

حلالیت:

این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمی­دهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.

شرایط نگهداری:

در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ می­کند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتی­گراد می­باشد.

هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.

استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.

دور از دسترس کودکان قرار دهید.

استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.

استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.

در صورت تماس با دست­ها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.

بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.

راهنمای مصرف

محصولزمان مصرفدز مصرف (محلول پاشی)دز مصرف (آبیاری)
درختان میوه دانه دار (سیب و گلابی)قبل از گل 100-125 میلی لیتر در 100 لیتر آب 250 سی سی در هکتار
درختان میوه هسته دار (هلو، زردآلو، آلو و گیلاس)قبل از گلدهی، پس از ریزش گل و مرحله تشکیل میوه 100-125 میلی لیتر در 100 لیتر آب 250 سی سی در هکتار
فندق و بادامقبل از گلدهی، پس از ریزش گل و مرحله تشکیل میوه 100-125 میلی لیتر در 100 لیتر آب 250 سی سی در هکتار
مرکبات (پرتقال، لیمو، نارنگی و گریپ فروت)قبل از سبز شدن گل و جوانه، پس از ریزش گل و زمان 7-6 سانتی متری میوه 100-125 میلی لیتر در 100 لیتر آب 250 سی سی در هکتار
خربزه، هندوانه، خیار و کدو سبزمرحله 5-4 برگی، قبل از گلدهی، مرحله تشکیل میوه و مرحله رسیدگی میوه 125 میلیلیتر (در گلخانه) و 150- 125 میلی لیتر (مزرعه) در 100 لیتر آب 250 سی سی در هکتار
گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان و کلمدو بار تکرار پس از کاشت و به فاصله هر 20 روز 100-125 میلی لیتر در 100 لیتر آب 250 سی سی در هکتار
توت فرنگی قبل از خواب زمستانی، ابتدای جوانه زنی، 30-20 روز قبل از گل، 5-3 روز قبل از تشکیل میوه، 20 روز تاپایان فصل برداشت 100 سی سی در 100 لیتر آب 250 سی سی در هکتار
تاکستانقبل از گل، پس از ریزش گل و مرحله تغییر رنگ میوه 100 سی سی در 100 لیتر آب 250 سی سی در هکتار
ذرتزمان رسیدن گیاه به ارتفاع 50 سانتی متری و 2 بار تکرار در مرحله تشکیل گوش 100-125 میلی لیتر در 100 لیتر آب 250 سی سی در هکتار
سیب زمینیزمان رسیدن گیاه به ارتفاع 15 سانتی متری، زمان فندقی شدن غده و 15 روز بعد 100-125 میلی لیتر در 100 لیتر آب 250 سی سی در هکتار
زیتونمرحله تشکیل جوانه، قبل از گل و در طول دوره تغییر رنگ میوه 100-125 میلی لیتر در 100 لیتر آب 250 سی سی در هکتار
موز4-2 بار تکرار به فاصله هر 14-12 روز در مراحل بحرانی مثل دوره گلدهی، ریزش گل، تشکیل میوه ، تغییر رنگ میوه (برای درختان 2-1 ساله از مقدار کمتری استفاده شود). 100-125 میلی لیتر در 100 لیتر آب 250 سی سی در هکتار
پیاز و سیر هر 20 روز پس از تشکیل اولیه غده 100-125 میلی لیتر در 100 لیتر آب 250 سی سی در هکتار
کاهو و اسفناج3-2 بار تکرار ، قبل از انتقال نهال، 15-10 روز پس از انتقال نشاو دو بار استفاده در هر 20 روز 125 سی سی (در گلخانه) و 150- 125 سی سی (مزرعه) در 100 لیتر آب 250 سی سی در هکتار
لوبیا، نخود فرنگیقبل از گل، هر 15-10 روز پس از گلدهی 100-125 میلی لیتر در 100 لیتر آب 250 سی سی در هکتار
تماس با ما مشاوره قبل از خرید ۹۱۰۰۱۰۵۵-۰۵۱