Eden Okey ترکیبی ویژه از فرم قابل جذب عناصر ماکرو و میکرو مورد نیاز گیاه به همراه مقدار قابل توجهی از اسید های آمینه فرم آزاد (L-Form) و قابل جذب می باشد، که به سرعت در دسترس بافت های گیاهی قرار می گیرد. این ترکیب موجب تسریع در جوانه زنی، ریشه زایی، گل دهی و بزرگی میوه شده و به گیاهان کمک می کند تا بر تنش های ناشی از تغییرات ناگهانی آب و درجه حرارت، سرمازدگی، حمله های انگلی، مسمومیت گیاهی و خفگی ریشه غلبه کنند. اسیدآمینه همراه با جلبک دریایی را می توان برای همه گیاهان شامل محصولات زراعی، باغی، سبزی و صیفی و گیاهان زینتی به کار برد. بهترین زمان کاربرد در مرحله رشد رویشی به منظور افزایش و تحریک رشد، افزایش مقاومت در برابر تنشهای محیطی و افزایش عملکرد است.
ترکیبات | درصد |
---|---|
ماده آلی | ۳۷ |
کربن آلی | ۲۲ |
نیتروژن | ۶ |
اسید آمینه آزاد | ۲۰ |
افزایش مقاومت گیاه در مقابل تنش های محیطی از قبیل سرما و گرما و آفات و بیماریها
افزایش عملکرد کیفی و کمی محصول
افزایش کیفیت میوه از نظر رنگ ، طعم و مزه
افزایش توانایی جذب عناصر غذایی توسط ریشه
افزایش برداشت ۱۰ الی ۳۰ درصد
افزایش فتوسنتز گیاهی
فاقد کلر و عناصر سنگین و سمی
کود اختصاصی اسیدآمینه همراه با جلبک دریایی برای تغذیه و تحریک رشد درختان میوه و سبزی و صیفی جات
قابل استفاده به صورت محلولپاشی و همراه آب آبیاری
استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نامناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.
حلالیت:
این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمیدهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.
شرایط نگهداری:
در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا ۳ سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ میکند. حداقل دما ۵ و حداکثر دمای نگهداری ۴۰ درجه سانتیگراد میباشد.
هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.
استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.
دور از دسترس کودکان قرار دهید.
استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.
استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.
در صورت تماس با دستها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.
بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.
محصول | زمان مصرف | دز مصرف (محلول پاشی) | دز مصرف (آبیاری) |
---|---|---|---|
درختان میوه دانه دار (سیب و گلابی) | قبل از گل | ۱۰۰-۱۲۵ میلی لیتر در ۱۰۰ لیتر آب | ۲۵۰ سی سی در هکتار |
درختان میوه هسته دار (هلو، زردآلو، آلو و گیلاس) | قبل از گلدهی، پس از ریزش گل و مرحله تشکیل میوه | ۱۰۰-۱۲۵ میلی لیتر در ۱۰۰ لیتر آب | ۲۵۰ سی سی در هکتار |
فندق و بادام | قبل از گلدهی، پس از ریزش گل و مرحله تشکیل میوه | ۱۰۰-۱۲۵ میلی لیتر در ۱۰۰ لیتر آب | ۲۵۰ سی سی در هکتار |
مرکبات (پرتقال، لیمو، نارنگی و گریپ فروت) | قبل از سبز شدن گل و جوانه، پس از ریزش گل و زمان ۷-۶ سانتی متری میوه | ۱۰۰-۱۲۵ میلی لیتر در ۱۰۰ لیتر آب | ۲۵۰ سی سی در هکتار |
خربزه، هندوانه، خیار و کدو سبز | مرحله ۵-۴ برگی، قبل از گلدهی، مرحله تشکیل میوه و مرحله رسیدگی میوه | ۱۲۵ میلیلیتر (در گلخانه) و ۱۵۰- ۱۲۵ میلی لیتر (مزرعه) در ۱۰۰ لیتر آب | ۲۵۰ سی سی در هکتار |
گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان و کلم | دو بار تکرار پس از کاشت و به فاصله هر ۲۰ روز | ۱۰۰-۱۲۵ میلی لیتر در ۱۰۰ لیتر آب | ۲۵۰ سی سی در هکتار |
توت فرنگی | قبل از خواب زمستانی، ابتدای جوانه زنی، ۳۰-۲۰ روز قبل از گل، ۵-۳ روز قبل از تشکیل میوه، ۲۰ روز تاپایان فصل برداشت | ۱۰۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب | ۲۵۰ سی سی در هکتار |
تاکستان | قبل از گل، پس از ریزش گل و مرحله تغییر رنگ میوه | ۱۰۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب | ۲۵۰ سی سی در هکتار |
ذرت | زمان رسیدن گیاه به ارتفاع ۵۰ سانتی متری و ۲ بار تکرار در مرحله تشکیل گوش | ۱۰۰-۱۲۵ میلی لیتر در ۱۰۰ لیتر آب | ۲۵۰ سی سی در هکتار |
سیب زمینی | زمان رسیدن گیاه به ارتفاع ۱۵ سانتی متری، زمان فندقی شدن غده و ۱۵ روز بعد | ۱۰۰-۱۲۵ میلی لیتر در ۱۰۰ لیتر آب | ۲۵۰ سی سی در هکتار |
زیتون | مرحله تشکیل جوانه، قبل از گل و در طول دوره تغییر رنگ میوه | ۱۰۰-۱۲۵ میلی لیتر در ۱۰۰ لیتر آب | ۲۵۰ سی سی در هکتار |
موز | ۴-۲ بار تکرار به فاصله هر ۱۴-۱۲ روز در مراحل بحرانی مثل دوره گلدهی، ریزش گل، تشکیل میوه ، تغییر رنگ میوه (برای درختان ۲-۱ ساله از مقدار کمتری استفاده شود). | ۱۰۰-۱۲۵ میلی لیتر در ۱۰۰ لیتر آب | ۲۵۰ سی سی در هکتار |
پیاز و سیر | هر ۲۰ روز پس از تشکیل اولیه غده | ۱۰۰-۱۲۵ میلی لیتر در ۱۰۰ لیتر آب | ۲۵۰ سی سی در هکتار |
کاهو و اسفناج | ۳-۲ بار تکرار ، قبل از انتقال نهال، ۱۵-۱۰ روز پس از انتقال نشاو دو بار استفاده در هر ۲۰ روز | ۱۲۵ سی سی (در گلخانه) و ۱۵۰- ۱۲۵ سی سی (مزرعه) در ۱۰۰ لیتر آب | ۲۵۰ سی سی در هکتار |
لوبیا، نخود فرنگی | قبل از گل، هر ۱۵-۱۰ روز پس از گلدهی | ۱۰۰-۱۲۵ میلی لیتر در ۱۰۰ لیتر آب | ۲۵۰ سی سی در هکتار |