Eden Okey ترکيبي ويژه از فرم قابل جذب عناصر ماکرو و میکرو مورد نياز گياه به همراه مقدار قابل توجهي از اسيد هاي آمينه فرم آزاد (L-Form) و قابل جذب مي باشد، که به سرعت در دسترس بافت های گیاهی قرار می گيرد. این ترکیب موجب تسریع در جوانه زنی، ریشه زایی، گل دهی و بزرگی میوه شده و به گیاهان کمک می کند تا بر تنش های ناشی از تغییرات ناگهانی آب و درجه حرارت، سرمازدگی، حمله های انگلی، مسمومیت گیاهی و خفگی ریشه غلبه کنند. اسیدآمینه همراه با جلبک دریایی را مي توان براي همه گياهان شامل محصولات زراعي، باغي، سبزي و صيفي و گياهان زينتي به کار برد. بهترين زمان کاربرد در مرحله رشد رويشي به منظور افزايش و تحريک رشد، افزايش مقاومت در برابر تنشهاي محيطي و افزايش عملکرد است.
ترکیبات | درصد |
---|---|
ماده آلی | 37 |
کربن آلی | 22 |
نیتروژن | 6 |
اسید آمینه آزاد | 20 |
افزایش مقاومت گیاه در مقابل تنش های محیطی از قبیل سرما و گرما و آفات و بیماریها
افزایش عملکرد کیفی و کمی محصول
افزایش کیفیت میوه از نظر رنگ ، طعم و مزه
افزایش توانایی جذب عناصر غذایی توسط ریشه
افزایش برداشت 10 الی 30 درصد
افزایش فتوسنتز گیاهی
فاقد کلر و عناصر سنگین و سمی
کود اختصاصی اسیدآمینه همراه با جلبک دریایی برای تغذیه و تحریک رشد درختان میوه و سبزی و صیفی جات
قابل استفاده به صورت محلولپاشی و همراه آب آبیاری
استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نامناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.
حلالیت:
این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمیدهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.
شرایط نگهداری:
در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ میکند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتیگراد میباشد.
هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.
استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.
دور از دسترس کودکان قرار دهید.
استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.
استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.
در صورت تماس با دستها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.
بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.
محصول | زمان مصرف | دز مصرف (محلول پاشی) | دز مصرف (آبیاری) |
---|---|---|---|
درختان میوه دانه دار (سیب و گلابی) | قبل از گل | 100-125 میلی لیتر در 100 لیتر آب | 250 سی سی در هکتار |
درختان میوه هسته دار (هلو، زردآلو، آلو و گیلاس) | قبل از گلدهی، پس از ریزش گل و مرحله تشکیل میوه | 100-125 میلی لیتر در 100 لیتر آب | 250 سی سی در هکتار |
فندق و بادام | قبل از گلدهی، پس از ریزش گل و مرحله تشکیل میوه | 100-125 میلی لیتر در 100 لیتر آب | 250 سی سی در هکتار |
مرکبات (پرتقال، لیمو، نارنگی و گریپ فروت) | قبل از سبز شدن گل و جوانه، پس از ریزش گل و زمان 7-6 سانتی متری میوه | 100-125 میلی لیتر در 100 لیتر آب | 250 سی سی در هکتار |
خربزه، هندوانه، خیار و کدو سبز | مرحله 5-4 برگی، قبل از گلدهی، مرحله تشکیل میوه و مرحله رسیدگی میوه | 125 میلیلیتر (در گلخانه) و 150- 125 میلی لیتر (مزرعه) در 100 لیتر آب | 250 سی سی در هکتار |
گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان و کلم | دو بار تکرار پس از کاشت و به فاصله هر 20 روز | 100-125 میلی لیتر در 100 لیتر آب | 250 سی سی در هکتار |
توت فرنگی | قبل از خواب زمستانی، ابتدای جوانه زنی، 30-20 روز قبل از گل، 5-3 روز قبل از تشکیل میوه، 20 روز تاپایان فصل برداشت | 100 سی سی در 100 لیتر آب | 250 سی سی در هکتار |
تاکستان | قبل از گل، پس از ریزش گل و مرحله تغییر رنگ میوه | 100 سی سی در 100 لیتر آب | 250 سی سی در هکتار |
ذرت | زمان رسیدن گیاه به ارتفاع 50 سانتی متری و 2 بار تکرار در مرحله تشکیل گوش | 100-125 میلی لیتر در 100 لیتر آب | 250 سی سی در هکتار |
سیب زمینی | زمان رسیدن گیاه به ارتفاع 15 سانتی متری، زمان فندقی شدن غده و 15 روز بعد | 100-125 میلی لیتر در 100 لیتر آب | 250 سی سی در هکتار |
زیتون | مرحله تشکیل جوانه، قبل از گل و در طول دوره تغییر رنگ میوه | 100-125 میلی لیتر در 100 لیتر آب | 250 سی سی در هکتار |
موز | 4-2 بار تکرار به فاصله هر 14-12 روز در مراحل بحرانی مثل دوره گلدهی، ریزش گل، تشکیل میوه ، تغییر رنگ میوه (برای درختان 2-1 ساله از مقدار کمتری استفاده شود). | 100-125 میلی لیتر در 100 لیتر آب | 250 سی سی در هکتار |
پیاز و سیر | هر 20 روز پس از تشکیل اولیه غده | 100-125 میلی لیتر در 100 لیتر آب | 250 سی سی در هکتار |
کاهو و اسفناج | 3-2 بار تکرار ، قبل از انتقال نهال، 15-10 روز پس از انتقال نشاو دو بار استفاده در هر 20 روز | 125 سی سی (در گلخانه) و 150- 125 سی سی (مزرعه) در 100 لیتر آب | 250 سی سی در هکتار |
لوبیا، نخود فرنگی | قبل از گل، هر 15-10 روز پس از گلدهی | 100-125 میلی لیتر در 100 لیتر آب | 250 سی سی در هکتار |