Eden One Key (کود کامل ۱۵-۶-۳)
2020-11-07
Eden One Effect (کود آلی مایع)
2020-11-07

Eden Miracle Mask

معرفی عمومی

روی یکی از عناصری است که به مقدار کم مورد نیاز گیاهان بوده، اما در متابولیسم گیاهان نقش مهمی ایفا می کند. این عنصر فعال کننده بسیاری از آنزیم ها است و در تولید هورمونهای رشد دخالت دارد. میزان جذب روی در آب و هوای سرد کمتر می شود.  کمبود روی در خاک های آهکی، قلیایی و شنی بیشتر بروز می نماید و در درختان میوه موجب کم شدن فاصله میان گره هاو جارویی شدن سرشاخه، ریز برگی و زردی در برگ های جوان می شود. به طور کلی این علایم با عدم تقارن برگ ها و میوه ها همراه است. در درختان انگور، مرکبات و هلو  و از گیاهان زراعی غلات و حبوبات، ذرت، سیب زمینی، کاهو و گوجه فرنگی به کمبود روی حساس اند.

عنصر روی در تولید پروتئین و در نتیجه افزایش فعالیت آنزیمی در گیاه تاثیر بسزایی دارد. این عنصر همچنین در سنتز هورمون اکسین در سلول های گیاه که منجر بهبود رشد و جوان ماندن گیاه می شود، نقش اساسی دارد. کاهش فعالیت هورمون های رشد نظیر اکسین و درنتیجه کمبود عنصر روی ایجاد شده می شود، باعث کاهش رشد میان گره ساقه، رنگ پریدگی و تاخیر در رشد برگ ها و ریزبرگی در درختان می شود. کمبود روی در خاک های آهکی، خاک های دارای  pH بالا و در خاک هایی که کود فسفات زیاد مصرف شده بیشتر دیده می شود. استفاده از کود کلات روی کمبود روی را در محصولات زراعی و باغی جبران می نماید.

معرفی فنی

ترکیباتدرصد
روی محلول۹
          

 

ویژگی ­ها و تمایزات

کود مایع مخصوص انگور

  • حاوی ۹ درصد روی کلات شده و قابل جذب برای گیاه
  • کاملاً محلول در آب
  • طراحی شده بر اساس فناوری کلات های پیشرفته
  • افزایش مقاومت در برابر آفات (کاهش نیاز به مصرف سموم و نتیجتاً تولید محصول سالم تر) و تنش های محیطی (سرما، گرما، شوری خاک، کم آبی و.)
  • تحریک جوانه زنی، گلدهی و میوه دهی در گیاهان
  • رشد بهینه محصول، رسیدن و همچنین رنگ مناسب یا خوش رنگی
  • فعال سازی آنزیم های ضروری، تولید هورمون های رشد از جمله هورمون اکسین
  • مؤثر بر افزایش تولید کلروفیل، تنفس، تنظیم رشد و تسریع بلوغ
  • مؤثر بر تشکیل کربوهیدراتها، افزایش پروتئین و تحریک تشکیل بذر
  • افزایش مقاومت گیاه در برابر تنش های دمایی (گرما و سرما) و تنش خشکی
  • افزایش عملکرد محصولات زراعی، باغی و گلخانه ای

 

ملاحظات 

استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نا­مناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.

حلالیت:

این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمی­دهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.

شرایط نگهداری:

در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا ۳ سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ می­کند. حداقل دما ۵ و حداکثر دمای نگهداری ۴۰ درجه سانتی­گراد می­باشد.

هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.

استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.

دور از دسترس کودکان قرار دهید.

استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.

استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.

در صورت تماس با دست­ها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.

بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.

راهنمای مصرف

محصولزمان استفادهدز مصرف (محلول پاشی)دز مصرف (آبیاری)
تمام محصولات گلخانه ای (گوجه فرنگی، فلفل، توت فرنگی ، بادمجان، خیار و ...)یک هفته پس از جوانه زنی، ابتدای گلدهی و پس از ریزش گل ۱۵۰-۲۰۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب ۵۰۰-۷۵۰ سی سی در هکتار
تمام سبزیجات فضای باز (گوج فرنگی، فلفل، توت فرنگی، بادمجان، خیار و ....)یک هفته پس از جوانه زنی، ابتدای گلدهی و پس از ریزش گل ۱۵۰-۲۰۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب ۵۰۰-۷۵۰ سی سی در هکتار
تمام سبزیجات زمستانی (کاهو فرنگی، تره فرنگی، اسفناج، کلم)یک هفته پس از جوانه زنی، مرحله ۷-۶ برگی گیاه و دوره رشد گیاه ۱۵۰-۲۰۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب ۵۰۰-۷۵۰ سی سی در هکتار
تمام گیاهان غده ای (پیاز، سیب زمینی، تربچه، هویج، چغندرقند و سیر)یک هفته پس از جوانه زنی، مرحله ۷-۶ برگی گیاه و دوره رشد گیاه ۱۵۰-۲۰۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب ۵۰۰-۷۵۰ سی سی در هکتار
درختان میوه هسته دار و درختان پستهابتدای گلدهی، ۱۵ روز پس از ریزش گل و یک ماه قبل از برداشت ۱۵۰-۲۰۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب ۵۰۰-۷۵۰ سی سی در هکتار
درختان میوه دانه دارابتدای گلدهی، ۱۵ روز پس از ریزش گل و
یک ماه قبل از برداشت
۱۵۰-۲۰۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب ۵۰۰-۷۵۰ سی سی در هکتار
خربزه، هندوانه و کدو تنبلیک هفته پس از جوانه زنی، مرحله ۷-۶ برگی گیاه، دوره رشد گیاه ۱۵۰-۲۰۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب ۵۰۰-۷۵۰ سی سی در هکتار
مرکبات، موز، زیتون، انجیرابتدای گلدهی، ۱۵ روز پس از ریزش گل و
یک ماه قبل از برداشت
۱۵۰-۲۰۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب ۵۰۰-۷۵۰ سی سی در هکتار
تاکستان و گیاهان زینتیقبل از گل ۱۵۰-۲۰۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب ۵۰۰-۷۵۰ سی سی در هکتار یا ۲۰ سی سی برای هر بوته انگور
گیاهان صنعتی (آفتابگردان، ذرت، سویا، بادام زمینی، کلزا و پنبه)مرحله ۴-۳ برگی گیاه یا زمانیکه سطح برگ به اندازه کافی رشد کرد ۱۵۰-۲۰۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب ۵۰۰-۷۵۰ سی سی در هکتار
محصولات زراعی (گندم، جو، برنج و ...) و فضای سبزهمراه با علف کش
یک هفته پس از چیدن برای فضاهای
۱۵۰-۲۰۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب------------------------------------
تماس با مامشاوره قبل از خرید۹۱۰۰۱۰۵۵-۰۵۱