کود Eden Massimo 18-18-18 با داشتن عناصر غذایی نیتروژن و فسفر و پتاسیم با نسبت تقریبا یکسان و همچنین دارا بودن عناصر کم مصرف آهن، روی، مس، منگنز، منیزیم و بور به عنوان یک کود عمومی برای محصولات مختلف زراعی و باغی در طول رشد مورد استفاده قرار می گیرد.
کود Eden Massimo 18-18-18 به لحاظ داشتن عناصرغذایی متناسب از ابتدا تا انتهای فصل رشد گیاه قابل استفاده م یباشد این کود با داشتن مقدار کافی و متعادل عناصر غذایی میتواند فعالیتهای فیزیولوریکی گیاه را متناسب کرده و فعل و انفعالات آنزیمی، تولید ترکیبات آلی و نقل وانتقال آنها را به خوبی انجام دهد.
ترکیبات | درصد |
---|---|
نیتروژن | 18 |
فسفر | 18 |
پتاسیم | 18 |
استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نامناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.
حلالیت:
این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمیدهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.
شرایط نگهداری:
در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ میکند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتیگراد میباشد.
هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.
استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.
دور از دسترس کودکان قرار دهید.
استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.
استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.
در صورت تماس با دستها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.
بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.
محصول | زمان مصرف | دز مصرف (محلول پاشی) | دز مصرف (آبیاری) |
---|---|---|---|
تمام محصولات گلخانه ای (گوجه فرنگی، فلفل، کدو سبز، بادمجان، خیار و ...) | به صورت هفته ای از زمان جوانه زنی گیاه | 1.5 -0.5 کیلوگرم در هکتار | 200 گرم در 100 لیتر آب |
تمام سبزیجات فضای باز (گوجه فرنگی، فلفل، کدو سبز، بادمجان، خیار و ....) | پس از انتقال نشا هر 21 روز در طول فصل رشد | 1.6 - 0.7 کیلوگرم در هکتار | 250 گرم در 100 لیتر آب |
تمام سبزیجات زمستانی (کاهو فرنگی، تره فرنگی، اسفناج، کلم) | از زمان جوانه زنی هر 21 روز در طول فصل رشد | 1.6 - 0.7 کیلوگرم در هکتار | 250 گرم در 100 لیتر آب |
تمام گیاهان غده ای (خربزه، هندوانه، پیاز، سیب زمینی، تربچه، هویج، چغندرقند و سیر) | دو روز قبل از هر آبیاری پس از دومین کج بیل | 1.8 کیلوگرم در هکتار | 300 گرم در 100 لیتر آب |
درختان میوه هسته دار (سیب، گلابی، گیلاس، زردآلو و به) | حداکثر 21 روز قبل از برداشت محصول | 1.8 کیلوگرم در هکتار یا 140 گرم برای هر درخت | 250 گرم در 100 لیتر آب |
مرکبات، موز، زیتون، کیوی و پسته | پس از ظهور همه برگها و 21 روز قبل از برداشت میوه | 1.8 کیلوگرم در هکتار یا 140 گرم برای هر درخت | 250 گرم در 100 لیتر آب |
تاکستان، توت فرنگی و گیاهان زینتی | 21 روز پس از دوره گلدهی | 1.5-0.5 کیلوگرم در هکتار | 250 گرم در 100 لیتر آب |