کود Eden Massimo 14-30-14، به همراه سایر ریزمغذیها به صورت کلات، به عنوان یک کود کامل میباشد. این کود با میزان فسفر بالا، برای کلیه محصولات زراعی و باغی در اوایل زمان رشد و گلدهی قابل استفاده می باشد. فسفر پس از نیتروژن مهمترین عنصر پرمصرف مورد نیاز گیاه بوده و مهمترین نقش آن در فرآیند تولید و انتقال انرژی است و بنابراین در فعالیت متابولیکی گیاه نقش داشته و به طور غیر مستقیم بر عملکرد محصولات از این طریق تأثیر میگذارد و باعث افزایش رشد و کیفیت گیاهان زراعی و باغی میشود. این محصول در زمان رشد زایشی به صورت محلول پاشی یا آبیاری مورد استفاده قرار میگیرد. به دلیل اینکه در ترکیبات این کود کلر وجود ندارد احتمال بروز سمیت و برگ سوزی کلره وجود ندارد و برای خاکهای شور نیز مناسب است و به تثبیت عناصر در خاک کمک خواهد کرد.
کود Eden Massimo 14-30-14 سوپر ادن دارای گوگرد با فرم قابل جذب بوده و با حلالیت ۹۸ تا ۹۹ درصدی، قابل استفاده برای طیف وسیعی از محصولات کشاورزی می باشد. همچنین با جذب ۸۰ درصدی توسط گیاهان تأثیرات چشمگیری مانند رشد ریشه ها وافزایش مقاومت به تنش های محیطی را خواهد داشت. این کود جهت تامین عنصر فسفر می باشد که موجب افزایش عملکرد ریشه زنی و جذب غذای بیشتر از طریق ریشه شده و یک استارتر قوی برای رشد گیاه محسوب می شود و همچنین برای ایجاد گل انگیزی بیشتر در گیاهان نیز توصیه میگردد.
ترکیبات | درصد |
---|---|
نیتروژن | 14 |
فسفر | 30 |
پتاسیم | 14 |
استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نامناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.
حلالیت:
این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمیدهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.
شرایط نگهداری:
در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ میکند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتیگراد میباشد.
هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.
استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.
دور از دسترس کودکان قرار دهید.
استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.
استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.
در صورت تماس با دستها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.
بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.
محصول | زمان مصرف | دز مصرف (محلولپاشی) | دز مصرف (آبیاری) |
---|---|---|---|
تمام محصولات گلخانه ای (گوجه فرنگی، فلفل، کدو سبز، بادمجان، خیار و ...) | به صورت هفته ای از زمان جوانه زنی گیاه | 200 گرم در 100 لیتر آب | 0.5-1.5 کیلوگرم در هکتار |
تمام سبزیجات فضای باز (گوجه فرنگی، فلفل، کدو سبز، بادمجان، خیار و ....) | پس از انتقال نشا هر 21 روز در طول فصل رشد | 250 گرم در 100 لیتر آب | 0.7-1.6 کیلوگرم در هکتار |
تمام سبزیجات زمستانی (کاهو فرنگی، تره فرنگی، اسفناج، کلم) | از زمان جوانه زنی هر 21 روز در طول فصل رشد | 250 گرم در 100 لیتر آب | 0.7-1.6 کیلوگرم در هکتار |
تمام گیاهان غده¬ای (خربزه، هندوانه، پیاز، سیب زمینی، تربچه، هویج، چغندرقند و سیر) | دو روز قبل از هر آبیاری پس از دومین کج بیل | 300 گرم در 100 لیتر آب | 1.8 کیلوگرم در هکتار |
درختان میوه هسته دار (سیب، گلابی، گیلاس، زردآلو و به) | حداکثر 21 روز قبل از برداشت محصول | 250 گرم در 100 لیتر آب | 1.8 کیلوگرم در هکتار یا 140 گرم برای هر درخت |
مرکبات، موز، زیتون، کیوی و پسته | پس از ظهور همه بر گها و 21 روز قبل از برداشت میوه | 250 گرم در 100 لیتر آب | 1.8 کیلوگرم در هکتار یا 140 گرم برای هر درخت |
تاکستان، توت فرنگی و گیاهان زینتی | 21 روز پس از دوره گلدهی | 250 گرم در 100 لیتر آب | 0.5-1.5 کیلوگرم در هکتار |