هیومیک اسید و فولویک اسید از اجزای مهم آلی خاک میباشند که موجب افزایش حاصلخیزی و باروری خاک به واسطه افزایش فعالیت میکرو ارگانیسم های مفید خاک میگردد. با توجه به نیاز اصلاح خاکهای زراعی بسیاری از نقاط کشور اسید هیومیک بهترین ترکیب جهت بهبود و اصلاح ساختار خاک میباشد. هیومیک اسید ساختمان خاک را بهبود بخشیده و باعث افزایش تهویه خاک میشود و در نتیجه ظرفیت نگهداری آب در خاک را نسبت به مواد معدنی خاک افزایش میدهد و به راحتی آب در اختیار گیاه قرار میدهند. همچنین ترکیبات موجود در مجیک فلو، خاک را پویا کرده و باعث افزایش باروری به واسطه ی افزایش فعالیت ریز جانداران میگردد. از طرف دیگر، عناصر غذایی مانند فسفر، با سهولت بیشتری در اختیار ریشه ها قرار گرفته و رشد گیاه افزایش خواهد یافت و قابلیت جذب کلیه عناصر نیز بالا میرود. مجیک فلو باعث افزایش رشد ریشه گیاه شده و اثرات تنش های محیطی مانند تنش شوری و کم آبی را تعدیل می نمایند. همچنین باعث افزایش درصد جوانه زنی بذور می شود.این کود کاملا محلول و بدون ذرات معلق، عاری از آلاینده های فلزی بوده و ثبت شده برای تولید محصول ارگانیک میباشد.
ترکیبات | درصد |
---|---|
ماده آلی | 80 |
هیومیک اسید | 70 |
استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نامناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.
حلالیت:
این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمیدهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.
شرایط نگهداری:
در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ میکند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتیگراد میباشد.
هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.
استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.
دور از دسترس کودکان قرار دهید.
استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.
استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.
در صورت تماس با دستها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.
بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.
راهنمای مصرف
محصول | زمان مصرف | دز مصرف (محلولپاشی) | دز مصرف (آبیاری) |
---|---|---|---|
تمام محصولات گلخانه ای (گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان، خیار، توت فرنگی و ...) | 3-4 بار تکرار از زمان رشد تا پایان برداشت با فاصله هر 20-15 روز | 75-100 گرم در 100 لیتر آب | 150-175 گرم در هکتار |
تمام سبزیجات فضای باز (گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان، خیار، توت فرنگی و ....) | 3-4 بار تکرار از زمان رشد تا پایان برداشت با فاصله هر 20-15 روز | 100-125 گرم در 100 لیتر آب | 175-200 گرم در هکتار |
تمام سبزیجات برگی (گل کلم، اسفناج، تره فرنگی، کاهو، کاهو فرفری و ...) | 3-4 بار تکرار از زمان رشد تا پایان برداشت با فاصله هر 30-20روز | 100-125 گرم در 100 لیتر آب | 175-200 گرم در هکتار |
تمام گیاهان غده¬ای (خربزه، هندوانه، پیاز، سیب زمینی، تربچه، هویج، چغندرقند و سیر) | 3-4 بار تکرار از زمان رشد تا پایان برداشت با فاصله هر 30-20روز | 100-125 گرم در 100 لیتر آب | 175-200 گرم در هکتار |
گلکاری ها ، درختان زینتی و .... | 3-4 بار تکرار از زمان رشد تا پایان برداشت با فاصله هر 20-15 روز | 100-125 گرم در 100 لیتر آب | 175-200 گرم در هکتار |
درختان میوه (سیب، گلابی، هلو، زردآلو، به، گیلاس، آلبالو، بادام، تاکستان، زیتون و ...) | مرحله اول قبل از بازشدن جوانه و گل، مرحله دوم تشکیل میوه و مرحله سوم برداشت میوه | 100-125 گرم در 100 لیتر آب | 200-300 گرم در هکتار یا 25-15 گرم برای هر درخت |
تمامی گیاهان صنعتی (ذرت، سویا، تنباکو، پنبه، آفتابگردان، چغندر قند و ...) | بعد از رسیدن گیاه به ارتفاع 15-10 سانتی متر، 2 تا 3 بار تکرار به فاصله هر 20 روز | 125-150 گرم در 100 لیتر آب | 250-300 گرم در هکتار |
محصولات زراعی (جو، برنج، گندم، نخود، لوبیا، عدس و ....) | بعد از رسیدن گیاه به ارتفاع 15-10 سانتی متر، 2 تا 3 بار تکرار به فاصله هر 20 روز | 125-150 گرم در 100 لیتر آب | 250-300 گرم در هکتار |
فضای سبز و گیاهان علوفه ای (یونجه، اسپرس، ماش و ...) | همراه آبیاری بعد از هر بار چیدن | 125-150 گرم در 100 لیتر آب | 250-300 گرم در هکتار |