Eden BMo (کلات مایع بور)
2020-11-07
Eden Foliflo exellent (کلات مایع بر،منگنز و روی)
2020-11-07

Eden Majic flow

معرفی عمومی

هیومیک ­اسید و فولویک ­اسید از اجزای مهم آلی خاک می­باشند که موجب افزایش حاصل­خیزی و باروری خاک به واسطه افزایش فعالیت میکرو ارگانیسم ­ها­ی مفید خاک می­گردد. با توجه به نیاز اصلاح خاک‌های زراعی بسیاری از نقاط کشور اسید هیومیک بهترین ترکیب جهت بهبود و اصلاح ساختار خاک می­باشد. هیومیک اسید ساختمان خاک را بهبود بخشیده و باعث افزایش تهویه خاک می­شود و در نتیجه ظرفیت نگهداری آب در خاک را نسبت به مواد معدنی خاک افزایش می­دهد و به راحتی آب در اختیار گیاه قرار می­دهند. همچنین ترکیبات موجود در مجیک فلو، خاک را پویا کرده و باعث افزایش باروری به واسطه ­ی افزایش فعالیت ریز جانداران می­گردد. از طرف دیگر، عناصر غذایی مانند فسفر، با سهولت بیشتری در اختیار ریشه­ ها قرار گرفته و رشد گیاه افزایش خواهد یافت و قابلیت جذب کلیه عناصر نیز بالا می­رود. مجیک فلو باعث افزایش رشد ریشه گیاه شده و اثرات تنش ­های محیطی مانند تنش شوری و کم­­ آبی را تعدیل می­ نمایند. همچنین باعث افزایش درصد جوانه­ زنی بذور می شود.این کود کاملا محلول و بدون ذرات معلق، عاری از آلاینده­ های فلزی بوده و ثبت شده برای تولید محصول ارگانیک می­باشد.

معرفی فنی

ترکیباتدرصد
ماده آلی80
هیومیک اسید70

 

ویژگی ­ها و تمایزات

ادن - کود مایع فروت ست

  • اصلاح ساختار فیزیکی خاک
  • بهبود ریشه زایی
  • حفظ رطوبت خاک
  • افزایش فعالیت میکرو ارگانیسم های مفید خاک
  • افزایش انحلال و آزادسازی عناصر ماکرو و میکرو
  • افزایش مقاومت گیاه به شوری خاک و آب
  • افزایش مقاومت گیاه به خشکی
  • افزایش مقاومت گیاه به سرمازدگی
  • افزایش کیفیت محصولات کشاورزی
  • سازگاری با محیط زیست

ملاحظات 

استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نا­مناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.

حلالیت:

این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمی­دهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.

شرایط نگهداری:

در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ می­کند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتی­گراد می­باشد.

هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.

استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.

دور از دسترس کودکان قرار دهید.

استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.

استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.

در صورت تماس با دست­ها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.

بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.

راهنمای مصرف

محصولزمان مصرفدز مصرف (محلولپاشی)دز مصرف (آبیاری)
تمام محصولات گلخانه ای (گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان، خیار، توت فرنگی و ...)3-4 بار تکرار از زمان رشد تا پایان برداشت با فاصله هر 20-15 روز75-100 گرم در 100 لیتر آب150-175 گرم در هکتار
تمام سبزیجات فضای باز (گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان، خیار، توت فرنگی و ....)3-4 بار تکرار از زمان رشد تا پایان برداشت با فاصله هر 20-15 روز100-125 گرم در 100 لیتر آب175-200 گرم در هکتار
تمام سبزیجات برگی (گل کلم، اسفناج، تره فرنگی، کاهو، کاهو فرفری و ...)3-4 بار تکرار از زمان رشد تا پایان برداشت با فاصله هر 30-20روز100-125 گرم در 100 لیتر آب175-200 گرم در هکتار
تمام گیاهان غده¬ای (خربزه، هندوانه، پیاز، سیب زمینی، تربچه، هویج، چغندرقند و سیر)3-4 بار تکرار از زمان رشد تا پایان برداشت با فاصله هر 30-20روز100-125 گرم در 100 لیتر آب175-200 گرم در هکتار
گلکاری ها ، درختان زینتی و ....3-4 بار تکرار از زمان رشد تا پایان برداشت با فاصله هر 20-15 روز100-125 گرم در 100 لیتر آب175-200 گرم در هکتار
درختان میوه (سیب، گلابی، هلو، زردآلو، به، گیلاس، آلبالو، بادام، تاکستان، زیتون و ...)مرحله اول قبل از بازشدن جوانه و گل، مرحله دوم تشکیل میوه و مرحله سوم برداشت میوه100-125 گرم در 100 لیتر آب200-300 گرم در هکتار یا 25-15 گرم برای هر درخت
تمامی گیاهان صنعتی (ذرت، سویا، تنباکو، پنبه، آفتابگردان، چغندر قند و ...)بعد از رسیدن گیاه به ارتفاع 15-10 سانتی متر، 2 تا 3 بار تکرار به فاصله هر 20 روز125-150 گرم در 100 لیتر آب250-300 گرم در هکتار
محصولات زراعی (جو، برنج، گندم، نخود، لوبیا، عدس و ....)بعد از رسیدن گیاه به ارتفاع 15-10 سانتی متر، 2 تا 3 بار تکرار به فاصله هر 20 روز125-150 گرم در 100 لیتر آب250-300 گرم در هکتار
فضای سبز و گیاهان علوفه ای (یونجه، اسپرس، ماش و ...)همراه آبیاری بعد از هر بار چیدن125-150 گرم در 100 لیتر آب250-300 گرم در هکتار
تماس با ما مشاوره قبل از خرید ۹۱۰۰۱۰۵۵-۰۵۱