Eden Okey (کود مایع آمینو اسید)
2020-11-07
Eden One Key (کود کامل ۱۵-۶-۳)
2020-11-07

Eden IQ Creative

معرفی عمومی

کود Iq creative منبع مناسبی از پتاسیم می باشد. این کود در دوره زایشی گیاه و رسیدگی محصول می توانند بسیار موثر باشند. پتاسیم باعث تنظیم فعالیت های سلولی و فعالیت آنزیم ها شده و در ساخت پروتئین ها دخیل است.

پتاسیم یکی از عناصر پر مصرف بخش کشاورزی کشور است. فعالیت بیش از ۵۰ آنزیم گیاهی را کنترل می‌کند و بر روی ساختمان فضایی آنزیمها موثر بوده و با تنظیم اسیدیته سیتـوپـلاسـم، فعـالیـت آنزیمهـا را تسهیـل می کند.

این محصول باعث خوش­رنگ‌تر شدن و بزرگتر شدن محصول، مقاومت گیاه در برابر آفات و بیماری‌ها، افزایش مقاومت غلات به خوابیدگی، افزایش انبارداری میوه‌ها، کاهش آلودگی بیماری‌های قارچی و افزایش مقاومت گیاه به خشکی، سرمازدگی و شوری می‌شود. به ­دلیل اینکه در ترکیبات این کود کلر وجود ندارد احتمال بروز سمیت و برگ­ سوزی کلره وجود ندارد و برای خاک‌های شور نیز مناسب است و به تثبیت عناصر در خاک کمک خواهد کرد.این کود قابل استفاده برای طیف وسیعی از محصولات کشاورزی می­باشد.

معرفی فنی

 

ترکیباتدرصد
فسفریک اسید۵
فرمیک اسید۳
سیتریک اسید۱۰
اسیدهای آلی۲۰
مالیک اسید۲

 

ویژگی ­ها و تمایزات

گروه شرکت های ادن

  • افزایش اندازه میوه ها
  • بهبود دهنده عطر و طعم و رنگ و زودرسی میوه ها.
  • افزایش محتوای قند و بهبود مزه در میوه ها.
  • افزایش عملکرد و کیفیت محصول.

 

ملاحظات 

استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نا­مناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.

حلالیت:

این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمی­دهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.

شرایط نگهداری:

در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا ۳ سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ می­کند. حداقل دما ۵ و حداکثر دمای نگهداری ۴۰ درجه سانتی­گراد می­باشد.

هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.

استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.

دور از دسترس کودکان قرار دهید.

استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.

استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.

در صورت تماس با دست­ها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.

بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.

راهنمای مصرف

محصولزمان مصرفدز مصرف (محلولپاشی)دز مصرف (آبیاری)
تمامی سبزیجات گلخانه ایاز زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت ۱۲۵-۱۵۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب۱-۲ لیتر در هکتار
سبزیجات فضای باز، گوجه فرنگی، بادمجان، لوبیا و خیاراز زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت۱۲۵-۱۵۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب۱-۲ لیتر در هکتار
خربزه و هندوانهاز زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت۱۲۵-۱۵۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب۱-۲ لیتر در هکتار
توت فرنگیاز زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت۱۲۵-۱۵۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب۱-۲ لیتر در هکتار
موزاز زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت۱۲۵-۱۵۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب۱-۲ لیتر در هکتار
تاکستاناز زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت۱۲۵-۱۵۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب۱-۲ لیتر در هکتار
سیب، گلابی، پسته، زردآلو، بادام، هلو، فندق، گردو، گیلاس و .....از زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت۱۲۵-۱۵۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب۱-۲ لیتر در هکتار
مرکباتاز زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت۱۲۵-۱۵۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب۱-۲ لیتر در هکتار
گلکاری و پرورش گلاز زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت ۱۵۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب۱-۲ لیتر در هکتار
چغندر قند، سیب زمینی، پیاز، تربچه، هویج، سیر و ....از زمان تشکیل غده تا زمان برداشت۱۲۵-۱۵۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب۱-۲ لیتر در هکتار
گندم، ذرت، برنج، آفتابگردان، رازیانه و ...پر شدن دانه ۱۵۰-۲۰۰ سی سی در ۱۰۰ لیتر آب-----------------------
تماس با مامشاوره قبل از خرید۹۱۰۰۱۰۵۵-۰۵۱