کود Iq creative منبع مناسبی از پتاسیم می باشد. این کود در دوره زایشی گیاه و رسیدگی محصول می توانند بسیار موثر باشند. پتاسیم باعث تنظیم فعالیت های سلولی و فعالیت آنزیم ها شده و در ساخت پروتئین ها دخیل است.
پتاسیم یکی از عناصر پر مصرف بخش کشاورزی کشور است. فعالیت بیش از 50 آنزیم گیاهی را کنترل میکند و بر روی ساختمان فضایی آنزیمها موثر بوده و با تنظیم اسیدیته سیتـوپـلاسـم، فعـالیـت آنزیمهـا را تسهیـل می كند.
این محصول باعث خوشرنگتر شدن و بزرگتر شدن محصول، مقاومت گیاه در برابر آفات و بیماریها، افزایش مقاومت غلات به خوابیدگی، افزایش انبارداری میوهها، کاهش آلودگی بیماریهای قارچی و افزایش مقاومت گیاه به خشکی، سرمازدگی و شوری میشود. به دلیل اینکه در ترکیبات این کود کلر وجود ندارد احتمال بروز سمیت و برگ سوزی کلره وجود ندارد و برای خاکهای شور نیز مناسب است و به تثبیت عناصر در خاک کمک خواهد کرد.این کود قابل استفاده برای طیف وسیعی از محصولات کشاورزی میباشد.
ترکیبات | درصد |
---|---|
فسفریک اسید | 5 |
فرمیک اسید | 3 |
سیتریک اسید | 10 |
اسیدهای آلی | 20 |
مالیک اسید | 2 |
استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نامناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.
حلالیت:
این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمیدهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.
شرایط نگهداری:
در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ میکند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتیگراد میباشد.
هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.
استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.
دور از دسترس کودکان قرار دهید.
استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.
استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.
در صورت تماس با دستها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.
بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.
راهنمای مصرف
محصول | زمان مصرف | دز مصرف (محلولپاشی) | دز مصرف (آبیاری) |
---|---|---|---|
تمامی سبزیجات گلخانه ای | از زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت | 125-150 سی سی در 100 لیتر آب | 1-2 لیتر در هکتار |
سبزیجات فضای باز، گوجه فرنگی، بادمجان، لوبیا و خیار | از زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت | 125-150 سی سی در 100 لیتر آب | 1-2 لیتر در هکتار |
خربزه و هندوانه | از زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت | 125-150 سی سی در 100 لیتر آب | 1-2 لیتر در هکتار |
توت فرنگی | از زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت | 125-150 سی سی در 100 لیتر آب | 1-2 لیتر در هکتار |
موز | از زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت | 125-150 سی سی در 100 لیتر آب | 1-2 لیتر در هکتار |
تاکستان | از زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت | 125-150 سی سی در 100 لیتر آب | 1-2 لیتر در هکتار |
سیب، گلابی، پسته، زردآلو، بادام، هلو، فندق، گردو، گیلاس و ..... | از زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت | 125-150 سی سی در 100 لیتر آب | 1-2 لیتر در هکتار |
مرکبات | از زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت | 125-150 سی سی در 100 لیتر آب | 1-2 لیتر در هکتار |
گلکاری و پرورش گل | از زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت | 150 سی سی در 100 لیتر آب | 1-2 لیتر در هکتار |
چغندر قند، سیب زمینی، پیاز، تربچه، هویج، سیر و .... | از زمان تشکیل غده تا زمان برداشت | 125-150 سی سی در 100 لیتر آب | 1-2 لیتر در هکتار |
گندم، ذرت، برنج، آفتابگردان، رازیانه و ... | پر شدن دانه | 150-200 سی سی در 100 لیتر آب | ----------------------- |