کود Eden Foliflo ca ، کود کلات مایع کلسیم، تأمین کننده ازت آلی و همچنین کلسیم به شکل کلات بوده که باعث افزایش عملکرد و مقاومت گیاه به آفات و بیماری ها شده و موجب فعال سازی بسیاری از آنزیم های گیاهی می گردد. وجود اسیدهای آمینه در کود Eden Foliflo ca ، موجب برتری آن نسبت به بقیه کلات های کلسیم موجود در بازار شده و می تواند همزمان مقاومت گیاهان نسبت به تنش های زیستی و غیر زیستی را افزایش داده و جهت کمبود کلسیم در گیاه ایفای نقش کند.
ایـن عنصـر نقـش مهمی در تقسـیم سـلولی، تشـکیل دیواره سـلولی، غشـاء سـلولی، حفظ اسـتحکام سـلول، نفـوذ پذیری غشـاء و قابلیـت انعطـاف پذیری آن ها دارد . تامیــن کلســیم مــورد نیــاز گیــاه ضمــن حفــظ و پایــداری ســلول، مانــع از بــروز بیماریهــای فیزیولوژیکــی در محصــولات می گــردد.
ترکیبات | درصد |
---|---|
کلسیم | 35 |
استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نامناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.
حلالیت:
این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمیدهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.
شرایط نگهداری:
در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ میکند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتیگراد میباشد.
هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.
استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.
دور از دسترس کودکان قرار دهید.
استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.
استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.
در صورت تماس با دستها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.
بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.
محصول | زمان مصرف | دز مصرف (آبیاری) |
---|---|---|
تمام سبزیجات گلخانه ای | 10-8 روز مانده به 6-4 برگی گیاه | 300-500 سی سی در هکتار |
تمام سبزیجات فضای باز و سبزیجات زمستانی | 10-8 روز مانده به 6-4 برگی گیاه | 300-500 سی سی در هکتار |
تاکستان، توت فرنگی | 4-3 بار تکرار در مرحله رشد میوه و مراحل آغازین تشکیل دانه | 300-500 سی سی در هکتار |
تمام گیاهان غده ای | مرحله تشکیل غده | 300-500 سی سی در هکتار |
درختان میوه | 3-2 بار تکرار مرحله بعد از تشکیل میوه | 300-500 سی سی در هکتار |
گیاهان صنعتی | بعد از تشکیل میوه | 300-500 سی سی در هکتار |
محصولات زراعی | در مرحله جوانه زنی | 300-500 سی سی در هکتار |
فضای سبز و گیاهان علوفه ای | ارتفاع 10 سانتی متری گیاه و 15 روز قبل از اصلاح | 300-500 سی سی در هکتار |