کود Eden Digo perfect 10-10-36 شامل عناصر اصلی و ریز مغذی ها می باشد و در میان عناصر اصلی از درصد پتاسیم بالاتری برخوردار است. پتاسیم بیشترین میزان تحرک در گیاه را در میان دیگر عناصر مورد نیاز گیاهان دارد و نقش ویژه ای در کمک به جذب سایر عناصر دارد. لذا مصرف این کود در افزایش تحرک و جذب سایر عناصر لازم برای گیاه و تامین پتاسیم بسیار مفید است. این فرمول با توجه به فصل و نوع گیاه و در دفعات قابل مصرف می باشد.
کود کامل ادن، در رنگ اندازی میوه و افزایش سایز و تنظیم قند و افزایش کیفیت و بازارپسندی و مقاومت درختان در برابر تنش محیطی موثر بوده و همچنین مناسب برای تمامی محصولات باغی و زراعی و گلخانه ای میباشد.
کود Eden Digo perfect 10-10-36 به سبب داشتن نسبت بالای پتاسیم موجب ایجاد فرمولی خاص برای افزایش خصوصیات کیفی محصولات کشاورزی و بالاخص برای گوجه فرنگی شده است، این محصول می تواند در افزایش عمر مفید محصولات تأثیر شایانی داشته باشد.
ترکیبات | درصد |
---|---|
نیتروژن | 10 |
فسفر | 10 |
پتاسیم | 36 |
استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نامناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.
حلالیت:
این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمیدهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.
شرایط نگهداری:
در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ میکند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتیگراد میباشد.
هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.
استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.
دور از دسترس کودکان قرار دهید.
استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.
استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.
در صورت تماس با دستها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.
بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.
محصول | زمان استفاده | دز مصرف (محلولپاشی) | دز مصرف (آبیاری) |
---|---|---|---|
تمام محصولات گلخانه ای (گوجه فرنگی، فلفل، کدو سبز، بادمجان، خیار و ...) | به صورت هفته ای از زمان جوانه زنی گیاه | 200 گرم در 100 لیتر آب | 0.5-1.5 کیلوگرم در هکتار |
تمام سبزیجات فضای باز (گوجه فرنگی، فلفل، کدو سبز، بادمجان، خیار و ....) | پس از انتقال نشا هر 21 روز در طول فصل رشد | 250 گرم در 100 لیتر آب | 0.7-1.6 کیلوگرم در هکتار |
تمام سبزیجات زمستانی (کاهو فرنگی، تره فرنگی، اسفناج، کاهو و کلم) | از زمان جوانه زنی هر 21 روز در طول فصل رشد | 250 گرم در 100 لیتر آب | 0.7-1.6 کیلوگرم در هکتار |
تمام گیاهان غده ای (خربزه، هندوانه، پیاز، سیب زمینی، تربچه، هویج، چغندرقند و سیر) | دو روز قبل از هر آبیاری پس از دومین کج بیل | 300 گرم در 100 لیتر آب | 1.8 کیلوگرم در هکتار |
درختان میوه هسته دار (سیب، گلابی، گیلاس، زردآلو و به) | 21 روز قبل از برداشت محصول | 250 گرم در 100 لیتر آب | 1.8 کیلوگرم در هکتار یا 140 گرم برای هر درخت |
مرکبات، موز، زیتون، کیوی و پسته | پس از ظهور همه برگ ها و 21 روز قبل از برداشت میوه | 250 گرم در 100 لیتر آب | 1.8 کیلوگرم در هکتار یا 140 گرم برای هر درخت |
تاکستان، توت فرنگی و گیاهان زینتی | 21 روز پس از دوره گلدهی | 250 گرم در 100 لیتر آب | 0.5-1.5 کیلوگرم در هکتار |