کود Eden diego perfect ، با داشتن عناصر غذایی نیتروژن و فسفر و پتاسیم با نسبت یکسان و همچنین دارا بودن عناصر کم مصرف آهن، روی، منگنز، منیزیم به عنوان یک کود عمومی برای محصولات مختلف زراعی، باغی در طول رشد مورد استفاده قرار می گیرد. کود Eden diego perfect با درصد بالای عناصر غذایی به گونه ای ساخته شده که عناصر غذایی حداکثر جذب از طریق ریشه و همینطور سطح برگ را دارا می باشد و به خوبی روی سطح برگ پخش شده و به راحتی از طریق کوتیکول برگ جذب شده و در ساختار فیزیولوریکی گیاه وارد می شود.
کود Eden diego perfect ، از ابتدا تا انتهای فصل رشد گیاه قابل استفاده می باشد.این محصول را میتوان به راحتی از طریق آب آبیاری و سیستم های آبیاری تحت فشار مورد استفاده قرار داد. فاقد کلر و عناصر خطرناک مثل بیورت بوده که مانع از گیاه سوزی می گردد . صد در صد قابل انحلال در آب بوده و بعد از مصرف هیچگونه باقیمانده بر روی برگ باقی نمی گذارد.
ترکیبات | درصد |
---|---|
نیتروژن | 20 |
فسفر | 20 |
پتاسیم | 20 |
استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نامناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.
حلالیت:
این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمیدهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.
شرایط نگهداری:
در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ میکند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتیگراد میباشد.
هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.
استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.
دور از دسترس کودکان قرار دهید.
استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.
استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.
در صورت تماس با دستها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.
بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.
محصول | زمان استفاده | دز مصرف (محلولپاشی) | دز مصرف (آبیاری) |
---|---|---|---|
تمام محصولات گلخانه ای (گوجه فرنگی، فلفل، کدو سبز، بادمجان، خیار و ...) | به صورت هفته ای از زمان جوانه زنی گیاه | 200 گرم در 100 لیتر آب | 0.5-1.5 کیلوگرم در هکتار |
تمام سبزیجات فضای باز (گوجه فرنگی، فلفل، کدو سبز، بادمجان، خیار و ....) | پس از انتقال نشا هر 21 روز در طول فصل رشد | 250 گرم در 100 لیتر آب | 0.7-1.6 کیلوگرم در هکتار |
تمام سبزیجات زمستانی (کاهو فرنگی، تره فرنگی، اسفناج، کاهو و کلم) | از زمان جوانه زنی هر 21 روز در طول فصل رشد | 250 گرم در 100 لیتر آب | 0.7-1.6 کیلوگرم در هکتار |
تمام گیاهان غده ای (خربزه، هندوانه، پیاز، سیب زمینی، تربچه، هویج، چغندرقند و سیر) | دو روز قبل از هر آبیاری پس از دومین کج بیل | 300 گرم در 100 لیتر آب | 1.8 کیلوگرم در هکتار |
درختان میوه هسته دار (سیب، گلابی، گیلاس، زردآلو و به) | حداکثر 21 روز قبل از برداشت محصول | 250 گرم در 100 لیتر آب | 1.8 کیلوگرم در هکتار یا 140 گرم برای هر درخت |
مرکبات، موز، زیتون، کیوی و پسته | پس از ظهور همه بر گها و 21 روز قبل از برداشت میوه | 250 گرم در 100 لیتر آب | 1.8 کیلوگرم در هکتار یا 140 گرم برای هر درخت |
تاکستان، توت فرنگی و گیاهان زینتی | 21 روز پس از دوره گلدهی | 250 گرم در 100 لیتر آب | 0.5-1.5 کیلوگرم در هکتار |