کود Eden Diego perfect 14-30-14 ، این کود حاوی عناصر ماکرو نیتروژن، پتاسیم و ۵۰ درصد فسفر بوده و دارای انواع میکرو المنتهایی نظیر آهن، روی، منیزیوم، بر و مس میباشدکه استفاده از آن برای خاکهایی که در آنها فقدان فسفر در نتیجه تجزیه خاک مشهود است، بسیار توصیه میگردد و متعاقبا فسفر مورد نیار جهت ریشهزایی، بالا بردن کیفیت و افزایش محصول را در اختیار گیاه قرار میدهد. بهترین زمان برای استفاده از کود Eden Diego perfect 14-30-14 همزمان با رشد رویشی جهت توسعه ریشه گیاه و همچنین قبل از گلدهی و هنگام تشکیل میوه میباشد.
فسفر اصولا برای پایداری و استحکام نشا و افزایش طول ریشه آن مورد استفاده قرار میگیرد. وجود مقدار کافی کود فسفری برای تولید دانه در مراحل اولیه رشد، بیشتر از مراحل بعدی آن مؤثر است. فسفر در مرحله زایشی به طور فعال از برگهای کهنه به برگهای جدید انتقال مییابد و در گیاه نقش اساسی و مستقیمی در انتقال انرژی ایفا می کند. کمبود فسفر اثر مستقیم و منفی در رشد و نمو گیاهان دارد و ریشهزایی را با مشکل روبه رو میکند. گیاهانی که در خاکهای مرطوب با رطوبت بالا کشت شدهاند، رشد خوبی نداشته و با استفاده از این کود، کمبودها جبران خواهد شد.
ترکیبات | درصد |
---|---|
نیتروژن | 14 |
فسفر | 30 |
پتاسیم | 14 |
استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نامناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.
حلالیت:
این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمیدهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.
شرایط نگهداری:
در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ میکند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتیگراد میباشد.
هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.
استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.
دور از دسترس کودکان قرار دهید.
استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.
استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.
در صورت تماس با دستها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.
بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.
محصول | زمان مصرف | دز مصرف (محلولپاشی) | دز مصرف (آبیاری) |
---|---|---|---|
تمام محصولات گلخانه ای (گوجه فرنگی، فلفل، کدو سبز، بادمجان، خیار و ...) | به صورت هفته ای از زمان جوانه زنی گیاه | 200 گرم در 100 لیتر آب | 0.5-1.5 کیلوگرم در هکتار |
تمام سبزیجات فضای باز (گوجه فرنگی، فلفل، کدو سبز، بادمجان، خیار و ....) | پس از انتقال نشا هر 21 روز در طول فصل رشد | 250 گرم در 100 لیتر آب | 0.7-1.6 کیلوگرم در هکتار |
تمام سبزیجات زمستانی (کاهو فرنگی، تره فرنگی، اسفناج، کاهو و کلم) | از زمان جوانه زنی هر 21 روز در طول فصل رشد | 250 گرم در 100 لیتر آب | 0.7-1.6 کیلوگرم در هکتار |
تمام گیاهان غده¬ای (خربزه، هندوانه، پیاز، سیب زمینی، تربچه، هویج، چغندرقند و سیر) | دو روز قبل از هر آبیاری پس از دومین کج بیل | 250 گرم در 100 لیتر آب | 1.8 کیلوگرم در هکتار |
درختان میوه هسته دار (سیب، گلابی، گیلاس، زردآلو و به) | حداکثر 21 روز قبل از برداشت محصول | 250 گرم در 100 لیتر آب | 1.8 کیلوگرم در هکتار یا 140 گرم برای هر درخت |
مرکبات، موز، زیتون، کیوی و پسته | پس از ظهور همه بر گها و 21 روز قبل از برداشت میوه | 250 گرم در 100 لیتر آب | 1.8 کیلوگرم در هکتار یا 140 گرم برای هر درخت |
تاکستان، توت فرنگی و گیاهان زینتی | 21 روز پس از دوره گلدهی | 250 گرم در 100 لیتر آب | 0.5-1.5 کیلوگرم در هکتار |