Creative پتاسیم کود مایع آلی است که مناسب برای محلولپاشی و مصرف خاکی است. کریتیو پتاسیم به دلیل دارا بودن سطوح مناسب و قابل جذب پتاسیم و ماده آلی دارای طیف گستردهای از مناطق برای استفاده در گلخانه، فضای باز، سبزیجات، گلها و در هر محصول در هر مرحله است. این ترکیب نقش عمدهای را در اصلاح کمبود پتاسیم و تحریک میوه و گل باکیفیت دارد.
پتاسیم بیشترین میزان تحرک در گیاه را در میان دیگر عناصر مورد نیاز گیاهان دارد و نقش ویژه ای در کمک به جذب سایر عناصر دارد. لذا مصرف این کود در افزایش تحرک و جذب سایر عناصر لازم برای گیاه و تامین پتاسیم بسیار مفید است. این فرمول با توجه به فصل و نوع گیاه و در دفعات قابل مصرف می باشد.
کود کامل ادن، در رنگ اندازی میوه و افزایش سایز و تنظیم قند و افزایش کیفیت و بازارپسندی و مقاومت درختان در برابر تنش محیطی موثر بوده و همچنین مناسب برای تمامی محصولات باغی و زراعی و گلخانه ای میباشد.
ترکیبات | درصد |
---|---|
ماده آلی | 15 |
آلجنیک اسید | 0.3 |
پتاسیم | 3 |
ویژگی ها و تمایزات
استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نامناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.
حلالیت:
این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمیدهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.
شرایط نگهداری:
در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ میکند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتیگراد میباشد.
هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.
استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.
دور از دسترس کودکان قرار دهید.
استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.
استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.
در صورت تماس با دستها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.
بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.
محصول | زمان مصرف | دز مصرف (محلولپاشی) | دز مصرف (آبیاری) |
---|---|---|---|
گوجه¬فرنگی، فلفل، بادمجان، خیار، خربزه، هندوانه، کدو تنبل، لوبیا، نخودفرنگی | اولین تکرار با شروع گلدهی و دومین استفاده در شروع تشکیل میوه- 5-4 تکرار | 100-125 سی سی در 100 لیتر آب | 0.8- 0.5 لیتر در هکتار |
کاهو، اسفناج، کلم، جعفری، گل کلم | اولین استفاده در 4-3 برگی گیاه و دومین استفاده 15-10 روز بعد – 4-3 تکرار | 100-125 سی سی در 100 لیتر آب | 0.8- 0.5 لیتر در هکتار |
سیب زمینی، هویج، پیاز و سیر | اولین استفاده در 4-3 برگی گیاه و دومین استفاده 15-10 روز بعد – 4-3 تکرار | 100-125 سی سی در 100 لیتر آب | 0.8- 0.5 لیتر در هکتار |
مرکبات، پرتقال، لیمو، گریپ¬فروت، نارنگی، سیب، گلابی، زردآلو، هلو، آلو، گیلاس، انار و ....... | اولین تکرار در ابتدای گلدهی دومین تکرار پس از ریزش گلبرگ¬ها و سومین تکرار پس از تشکیل میوه | 100-125 سی سی در 100 لیتر آب | 0.8- 0.5 لیتر در هکتار |
تاکستان، توت فرنگی، موز | اولین تکرار در ابتدای گلدهی دومین تکرار پس از ریزش گلبرگ¬ها و سومین تکرار پس از تشکیل میوه | 100-125 سی سی در 100 لیتر آب | 0.8- 0.5 لیتر در هکتار |
زیتون، پسته، بادام، فندق و گردو | اولین تکرار در ابتدای گلدهی دومین تکرار پس از ریزش گلبرگ¬ها و سومین تکرار پس از تشکیل میوه | 100-125 سی سی در 100 لیتر آب | 0.8- 0.5 لیتر در هکتار |
پنبه، سویا، بادام زمینی، ذرت، عدس و نخود | اولین استفاده در 4-3 برگی گیاه و دومین استفاده 15-10 روز بعد – 4-3 تکرار | 100-125 سی سی در 100 لیتر آب | 0.8- 0.5 لیتر در هکتار |
تنباکو، چای، آفتابگردان و کلزا | اولین استفاده در 4-3 برگی گیاه و دومین استفاده 15-10 روز بعد – 4-3 تکرار | 100-125 سی سی در 100 لیتر آب | 0.8- 0.5 لیتر در هکتار |
گیاهان زینتی | اولین استفاده در 4-3 برگی گیاه و دومین استفاده 15-10 روز بعد – 4-3 تکرار | 100-125 سی سی در 100 لیتر آب | 0.8- 0.5 لیتر در هکتار |
گندم، جو، برنج و جو دوسر | مرحله پنجه زنی و مرحله تشکیل خوشه | 100-125 سی سی در 100 لیتر آب | 0.8- 0.5 لیتر در هکتار |