Eden Eerrostone EDDHA 6% fe
2020-11-07
Eden Foliflo ca (کلات مایع کلسیم)
2020-11-07

 Eden Creative

معرفی عمومی

Creative پتاسیم کود مایع آلی است که مناسب برای محلول‌پاشی و مصرف خاکی است. کریتیو پتاسیم به دلیل دارا بودن سطوح مناسب و قابل جذب پتاسیم و ماده آلی دارای طیف گسترده‌ای از مناطق برای استفاده در گلخانه، فضای باز، سبزیجات، گل‌ها و در هر محصول در هر مرحله است. این ترکیب نقش عمده‌ای را در اصلاح کمبود پتاسیم  و تحریک میوه و گل باکیفیت دارد.

 پتاسیم بیشترین میزان تحرک در گیاه را در میان دیگر عناصر مورد نیاز گیاهان دارد و نقش ویژه ­ای در کمک به جذب سایر عناصر دارد. لذا مصرف این کود در افزایش تحرک و جذب سایر عناصر لازم برای گیاه و تامین پتاسیم بسیار مفید است. این فرمول  با توجه به فصل و نوع گیاه و در دفعات قابل مصرف می­ باشد.

کود کامل ادن، در رنگ­ اندازی میوه و افزایش سایز و تنظیم قند و افزایش کیفیت و بازارپسندی و مقاومت درختان در برابر تنش محیطی موثر بوده و همچنین مناسب برای تمامی محصولات باغی و زراعی و گلخانه ­ای می­باشد.

 

معرفی فنی

ترکیباتدرصد
ماده آلی15
آلجنیک اسید0.3
پتاسیم3

 

ویژگی­ ها و تمایزات

  • حاوی ماده آلی و الجنیک اسید
  • به سبب دارا بودن فرمولاسیون خاص برای استفاده در سیستم ­های آبیاری قطره ­ای و غرقابی مناسب می­ باشد.
  •  فاقد کلر و عناصر خطرناک مثل بیورت بوده که مانع از گیاه سوزی می­ گردد.
  • گروه شرکت های ادنمهم­ ترین تامین­ کننده عنصر پتاس مورد نیاز در همه مراحل رشدی گیاه
  • فاقد کلر، سدیم و عناصر سنگین و سمی
  • باعث افزایش سایز میوه
  • حلالیت خوب و مناسب
  • قابل استفاده  برای کلیه محصولات زراعی، باغی، سبزی و صیفی
  • بهبود رنگ و طعم و بازارپسندی و انبارداری

 

ملاحظات 

استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نا­مناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.

حلالیت:

این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمی­دهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.

شرایط نگهداری:

در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ می­کند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتی­گراد می­باشد.

هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.

استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.

دور از دسترس کودکان قرار دهید.

استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.

استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.

در صورت تماس با دست­ها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.

بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.

 

 

راهنمای مصرف

محصولزمان مصرفدز مصرف (محلولپاشی)دز مصرف (آبیاری)
گوجه¬فرنگی، فلفل، بادمجان، خیار، خربزه، هندوانه، کدو تنبل، لوبیا، نخودفرنگیاولین تکرار با شروع گلدهی و دومین استفاده در شروع تشکیل میوه- 5-4 تکرار 100-125 سی سی در 100 لیتر آب0.8- 0.5 لیتر در هکتار
کاهو، اسفناج، کلم، جعفری، گل کلماولین استفاده در 4-3 برگی گیاه و دومین استفاده 15-10 روز بعد – 4-3 تکرار 100-125 سی سی در 100 لیتر آب0.8- 0.5 لیتر در هکتار
سیب زمینی، هویج، پیاز و سیراولین استفاده در 4-3 برگی گیاه و دومین استفاده 15-10 روز بعد – 4-3 تکرار 100-125 سی سی در 100 لیتر آب0.8- 0.5 لیتر در هکتار
مرکبات، پرتقال، لیمو، گریپ¬فروت، نارنگی، سیب، گلابی، زردآلو، هلو، آلو، گیلاس، انار و .......اولین تکرار در ابتدای گلدهی
دومین تکرار پس از ریزش گلبرگ¬ها و سومین تکرار پس از تشکیل میوه
100-125 سی سی در 100 لیتر آب0.8- 0.5 لیتر در هکتار
تاکستان، توت فرنگی، موزاولین تکرار در ابتدای گلدهی
دومین تکرار پس از ریزش گلبرگ¬ها و سومین تکرار پس از تشکیل میوه
100-125 سی سی در 100 لیتر آب0.8- 0.5 لیتر در هکتار
زیتون، پسته، بادام، فندق و گردواولین تکرار در ابتدای گلدهی
دومین تکرار پس از ریزش گلبرگ¬ها و سومین تکرار پس از تشکیل میوه
100-125 سی سی در 100 لیتر آب0.8- 0.5 لیتر در هکتار
پنبه، سویا، بادام زمینی، ذرت، عدس و نخوداولین استفاده در 4-3 برگی گیاه و دومین استفاده 15-10 روز بعد – 4-3 تکرار 100-125 سی سی در 100 لیتر آب0.8- 0.5 لیتر در هکتار
تنباکو، چای، آفتابگردان و کلزااولین استفاده در 4-3 برگی گیاه و دومین استفاده 15-10 روز بعد – 4-3 تکرار 100-125 سی سی در 100 لیتر آب0.8- 0.5 لیتر در هکتار
گیاهان زینتیاولین استفاده در 4-3 برگی گیاه و دومین استفاده 15-10 روز بعد – 4-3 تکرار 100-125 سی سی در 100 لیتر آب0.8- 0.5 لیتر در هکتار
گندم، جو، برنج و جو دوسرمرحله پنجه زنی و مرحله تشکیل خوشه 100-125 سی سی در 100 لیتر آب0.8- 0.5 لیتر در هکتار
تماس با ما مشاوره قبل از خرید ۹۱۰۰۱۰۵۵-۰۵۱