Eden Diego perfect 14-30-14
2020-11-07
Eden Cambino (کود حاوی عناصر میکرو)
2020-11-07

Eden Citron

معرفی عمومی

کود سیترون منبع مناسبی از پتاسیم می باشد. این کود در دوره زایشی گیاه و رسیدگی محصول می توانند بسیار موثر باشند. پتاسیم باعث تنظیم فعالیت های سلولی و فعالیت آنزیم ها شده و در ساخت پروتئین ها دخیل است. این کود حاوي 32% پتاسيم خالص مي باشد كه جهت بهبود ويژگيهاي كمي مانند اندازه، وزن محصولات و ويژگيهاي كيفي مانند رنگ دهي، طعم، قند و بريكس محصولات زراعي و باغي فرموله شده است.

عنصر پتاسیم سرعت انتقال کربوهیدرات­ ها، آمینو اسید­ها و سایر ریزمغذی‌ها را در ساقه­ ها و برگ­ های گیاه افزایش خواهد داد و بدین ترتیب زمان رسیدن میوه ­ها را سرعت خواهد بخشید، همچنین با افزایش ضخامت دیواره­ ی ساقه­ ها باعث مقاوم شدن آن­ها در برابر سرما و گرما، انواع تنش­ های محیطی مانند باد و باران و طوفان و تگرگ خواهد شد. درختانی که با کمبود سولفات پتاسیم روبرو هستند، اکثر میوه های آن پس از رسیدن و یا در حالت نرسیده دچار ریزش می­ شوند، چون ساقه­ های میوه توانایی نگهداری آن­ها را ندارند. همچنین برگ­ های انتهایی درختان و گیاهان دچار زردی می‌شوند که از علایم عدم رسیدن مواد غذایی به آنها می­باشد. بنابراین برای جلوگیری از چنین مشکلاتی استفاده همه ساله از سولوپتاس بسیار مهم و ضروری است.

 

معرفی فنی

ترکیباتدرصد
پتاسیم34

ویژگی ­ها و تمایزات

  • پیشگیرى و رفع سریع علائم کمبود دو عنصر پتاسیم و گوگرد در گیاه
  • تاثیر در تولید ویتامین ها، نشاسته و قند ها و افزایش ارزش غذایی محصولات
  • افزایش مقاومت محصولات به افات، بیماری ها، تنش های محیطی نظیر سرما، گرما و صدمات فیزیکیگروه شرکت های ادن
  • بهبود خاصیت انباردارى و افزایش کیفیت محصول
  • سهولت جذب به وسیله گیاهان
  • عدم وجود عناصر غیر ضروری مانند سدیم و کلر
  • قابلیت استفاده در کلیه سیستم­های آبیاری و محلولپاشی
  • حلالیت ۱۰۰ درصد
  • قابل استفاده در خاک های شور و قلیایی

ملاحظات

استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نا­مناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.

حلالیت:

این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمی­دهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.

شرایط نگهداری:

در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ می­کند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتی­گراد می­باشد.

هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.

استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.

دور از دسترس کودکان قرار دهید.

استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.

استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.

در صورت تماس با دست­ها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.

بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.

 

راهنمای مصرف

محصولزمان مصرفدز مصرف (محلولپاشی)دز مصرف (آبیاری)
تمامی سبزیجات گلخانه ایاز زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت 125-150 سی سی در 100 لیتر آب1-2 لیتر در هکتار
سبزیجات فضای باز، گوجه-فرنگی، بادمجان، لوبیا و خیاراز زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت 125-150 سی سی در 100 لیتر آب1-2 لیتر در هکتار
خربزه و هندوانهاز زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت 125-150 سی سی در 100 لیتر آب1-2 لیتر در هکتار
توت فرنگیاز زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت 125-150 سی سی در 100 لیتر آب1-2 لیتر در هکتار
موزاز زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت 125-150 سی سی در 100 لیتر آب1-2 لیتر در هکتار
تاکستاناز زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت 125-150 سی سی در 100 لیتر آب1-2 لیتر در هکتار
سیب، گلابی، پسته، زردآلو، بادام، هلو، فندق، گردو، گیلاس و .....از زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت 125-150 سی سی در 100 لیتر آب1-2 لیتر در هکتار
مرکباتاز زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت 125-150 سی سی در 100 لیتر آب1-2 لیتر در هکتار
گلکاری و پرورش گلاز زمان تشکیل میوه تا زمان برداشتcc 150 در 100 لیتر آب1-2 لیتر در هکتار
چغندر قند، سیب¬زمینی، پیاز، تربچه، هویج، سیر و ....از زمان تشکیل غده تا زمان برداشت 125-150 سی سی در 100 لیتر آب1-2 لیتر در هکتار
گندم، ذرت، برنج، آفتابگردان، رازیانه و ...پر شدن دانهcc 150-200 در 100 لیتر آب1-2 لیتر در هکتار

 

تماس با ما مشاوره قبل از خرید ۹۱۰۰۱۰۵۵-۰۵۱