کود کامل ادن NPK 6-30-6 به همراه سایر ریزمغذیها به صورت کلات، به عنوان یک کود کامل میباشد. این کود با میزان فسفر بالا، برای کلیه محصولات زراعی و باغی در اوایل زمان رشد و گلدهی قابل استفاده می باشد. فسفر پس از نیتروژن مهم ترین عنصر پرمصرف مورد نیاز گیاه بوده و مهم ترین نقش آن در فرآیند تولید و انتقال انرژی است و بنابراین در فعالیت متابولیکی گیاه نقش داشته و به طور غیر مستقیم بر عملکرد محصولات از این طریق تأثیر میگذارد و باعث افزایش رشد و کیفیت گیاهان زراعی و باغی می شود. این محصول در زمان رشد زایشی به صورت محلول پاشی یا آبیاری مورد استفاده قرار می گیرد. به دلیل اینکه در ترکیبات این کود کلر وجود ندارد احتمال بروز سمیت و برگ سوزی کلره وجود ندارد و برای خاکهای شور نیز مناسب است. کود کامل ادن کارتا NPK 6-30-6 جهت تامین عنصر فسفر می باشد که موجب افزایش عملکرد ریشه زنی و جذب غذای بیشتر از طریق ریشه شده و یک استارتر قوی برای رشد گیاه محسوب می شود و همچنین برای ایجاد گل انگیزی بیشتر در گیاهان نیز توصیه می گردد.
ترکیبات | درصد |
---|---|
نیتروژن | 6 |
ماده آلی | 25 |
اکسید پتاسیم | 6 |
استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نامناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.
حلالیت:
این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمیدهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.
شرایط نگهداری:
در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ میکند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتیگراد میباشد.
هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.
استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.
دور از دسترس کودکان قرار دهید.
استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.
استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.
در صورت تماس با دستها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.
بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.
محصول | دز مصرف (محلولپاشی) | دز مصرف (آبیاری قطره ای) | دز مصرف (آبیاری غرقابی) |
---|---|---|---|
گلکاری و پرورش گل | 100 گرم در 100 لیتر آب قبل از هر هرس | همراه آبیاری، در هر آبیاری 1.2- 0.4 کیلوگرم در هکتار | مرحله جوانه زنی و نهال 1-2 کیلوگرم در هکتار |
سبزیجات گلخانه ای | قبل از تشکیل میوه، پس از ریزش میوه و قبل از برداشت- 100 تا 200 گرم در 100 لیتر آب | همراه آبیاری، در هر آبیاری 1.2- 0.4 کیلوگرم در هکتار | مرحله جوانه زنی و نهال 2.5- 2 کیلوگرم در هکتار |
محصولات فضای باز | قبل از تشکیل میوه، پس از ریزش میوه و قبل از برداشت- 150 تا 200 گرم در 100 لیتر آب | همراه آبیاری، در هر آبیاری 1.2- 0.4 کیلوگرم در هکتار | مرحله جوانه زنی و نهال 1-2 کیلوگرم در هکتار |
توت فرنگی | قبل از تشکیل میوه، پس از ریزش میوه و قبل از برداشت- 100 تا 200 گرم در 100 لیتر آب | همراه آبیاری، در هر آبیاری 1.2- 0.4 کیلوگرم در هکتار | مرحله جوانه زنی و نهال 2.5- 2 کیلوگرم در هکتار |
فضای سبز | بعد از هر چمن زنی، 150 تا 200 گرم در 100 لیتر آب | همراه آبیاری، در هر آبیاری 1.5- 0.5 کیلوگرم در هکتار | اوایل بهار و اواخر پاییز 2-3 کیلوگرم در هکتار |
غلات و محصولات صنعتی | همزمان با کاربرد علف¬کش 250 گرم در 100 لیتر آب | همراه آبیاری، در هر آبیاری 1.5- 0.5 کیلوگرم در هکتار | مرحله جوانه زنی و نهال 2.5- 1 کیلوگرم در هکتار |
دانه¬دارها، زیتون، مرکبات و موز | قبل از تشکیل میوه، پس از ریزش میوه و قبل از برداشت- 200 تا 250 گرم در 100 لیتر آب | همراه آبیاری، در هر آبیاری 0.2 گرم به ازای هر درخت | اوایل بهار و اواخر پاییز 40-200 گرم برای هر درخت |
گیلاس، آلبالو، آلو، سیب، گلابی، هلو و زرد آلو | قبل از تشکیل میوه، پس از ریزش میوه و قبل از برداشت- 200 تا 250 گرم در 100 لیتر آب | همراه آبیاری، در هر آبیاری 0.2 گرم به ازای هر درخت | اوایل بهار و اواخر پاییز 40-200 گرم برای هر درخت |
تاکستان | قبل از تشکیل میوه، پس از ریزش میوه و قبل از برداشت- 250 گرم در 100 لیتر آب | همراه آبیاری، در هر آبیاری 0.2 گرم به ازای هر درخت | اوایل بهار و اواخر پاییز 40-200 گرم برای هر درخت |