کود مایع کلسی پرون ، کود کلات مایع کلسیم، تأمین کننده بور و همچنین کلسیم به شکل کلات بوده که باعث افزایش عملکرد و مقاومت گیاه به آفات و بیماری ها شده و موجب فعال سازی بسیاری از آنزیم های گیاهی می گردد. وجود اسیدهای آمینه در کود مایع کلسی پرون ، موجب برتری آن نسبت به بقیه کلات های کلسیم موجود در بازار شده و می تواند همزمان مقاومت گیاهان نسبت به تنش های زیستی و غیر زیستی را افزایش داده و جهت کمبود کلسیم در گیاه ایفای نقش کند.
كلسيم ماده اوليه تشكيل دهنده ديوار سلولي و غشاء است كه با ايجاد پكتين در ديواره سلولها مانند سيمان عمل كرده و موجب استحكام بافت گياه و ميوه مي شود. كلسيم موجب افزايش كيفيت و بازارپسندي، سفت شدن ميوه، رنگ پذيري ميوه، پيش گيري و درمان عوارض فيزيولوژيك ميوه مي شود. همراه بودن بر و كلسيم در مجاورت يكديگر موجب مي شود که نقل و انتقال و جذب کلسیم به واسطه وجود بر که خود تسربع کننده انتقال قند از اندام سبز گیاه به برگ و میوه می باشد تسریع گردد.
ترکیبات درصد
کلسیم اکسید 12
بور 0.2
استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نامناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.
حلالیت:
این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمیدهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.
شرایط نگهداری:
در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ میکند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتیگراد میباشد.
هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.
استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.
دور از دسترس کودکان قرار دهید.
استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.
استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.
در صورت تماس با دستها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.
بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.
محصول | زمان مصرف | دز مصرف (محلولپاشی) | دز مصرف (آبیاری) |
---|---|---|---|
تمامی سبزیجات گلخانه ای و فضای باز و زمستانی | شروع رشد رویشی | 150 سی سی در 100 لیتر آب | 2- 1 کیلوگرم در هکتار |
پرورش گل و گلکاری | جوانه زنی و رشد رویشی | 100 سی سی در 100 لیتر آب | 2- 1 کیلوگرم در هکتار |
چغندرقند ، پنبه ، توت فرنگی ، خربزه ، هندوانه | در پنبه قبل از باز شدن غوزه و در محصولات دیگر 1 تا 2 بار در طول دوره رشد | 200 سی سی در 100 لیتر آب | 2- 1.5 کیلوگرم در هکتار |
سیب زمینی | مرحله رشد رویشی با 4-3 تکرار | 200 سی سی در 100 لیتر آب | ------------------- |
درختان میوه | 45 روز قبل از برداشت میوه به فاصله 15-10 روز یکبار | 150 سی سی در 100 لیتر آب | 2- 1.5 کیلوگرم در هکتار |
تاکستان | مرحله رنگ گیری میوه هر 15-10 روز یکبار | 100 سی سی در 100 لیتر آب | 2- 1 کیلوگرم در هکتار |
گندم، آفتابگردان و .... | مرحله پنجه زنی و پر شدن دانه | 150 سی سی در 100 لیتر آب | ------------------- |