سوسپانسیون حاوی عناصر میکرو در غلظتهای بالا است. طراحی فرمولاسیون به سرعت توسط ریشه جذب شده و به برگ ها منتقل می شود و به سرعت کمبود عناصر غذایی را در گیاه درمان می کند.
با توجه به شرایط خاکهای ایران که اغلب آهکی و دارای pH بالا هستند، جذب عناصر کم مصرف ( ریزمغذی ) از ریشه به سختی صورت میگیرد. در این خاکها فراهمی عناصر ریزمغذی بسیار ناچیز بوده و عدم حضور این عناصر می تواند متابولیسم گیاه را مختل و در نتیجه عملکرد پایین و کیفیت نامطلوب محصول را به دنبال داشته باشد. کلیه فرآیندهای فیزیولوژیک گیاهان از قبیل تولید پروتئینها، کربوهیدراتها، فتوسنتز، سیستم ایمنی، تشکیل بذر و تولید میوه تحت تأثیر این عناصر قرار دارد.
کود All in one نه تنها رشد و نمو را در گیاهان بهبود میدهد بلکه گیاهان را در مقابل انواع تنشهای شوری، خشکی، سرمازدگی، آفات و بیماریها نیز مقاوم میسازد. مصرف خاکی و برگپاشی این محصول تأثیر بسیار چشمگیری در افزایش عملکرد نهایی گیاهان دارد. کود All in one بر اساس نیاز گیاهان، فقر این ترکیبات در خاکهای کشور و با رعایت اثرات متقابل بین عناصر از بهترین فرم عناصر فرمولاسیون شده تا با فراهم آوردن نسبتهای متعادلی از عناصر ریزمغذی آهن، مننز و روی بهترین شرایط را برای رشد گیاهان فراهم کند. مصرف کود All in one در گیاهان زراعی، باغی و گلخانهای بشدت توصیه میگردد.
ترکیبات | درصد |
---|---|
بور | 0.5 |
مس | 0.8 |
آهن | 8 |
منگنز | 4 |
روی | 12 |
استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نامناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.
حلالیت:
این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمیدهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.
شرایط نگهداری:
در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ میکند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتیگراد میباشد.
هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.
استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.
دور از دسترس کودکان قرار دهید.
استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.
استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.
در صورت تماس با دستها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.
بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.
محصول | زمان مصرف | دز مصرف (آبیاری) | دز مصرف (محلولپاشی) |
---|---|---|---|
تمامی سبزیجات گلخانه ای | پس از انتقال نشا، ابتدای گلدهی و پس از برداشت | 0.5- 0.2 کیلوگرم در هکتار | 50-100گرم در 100 لیتر آب |
سبزیجات فضای باز و زمستانی | پس از جوانه زنی، ابتدای گلدهی و پس از برداشت | 0.5- 0.2 کیلوگرم در هکتار | 50-100گرم در 100 لیتر آب |
تاکستان، توت فرنگی، نهالهای بذری و نهال ها و قلمه های تازه درختان | در مرحله 4-3 برگی، پس از گلدهی و پس از ریزش میوه (خزان) | 1- 0.4 کیلوگرم در هکتار | 100-125گرم در 100 لیتر آب |
گیاهان غده ای | پس از جوانه زنی، ابتدای گلدهی و دوره رشد غده | 1.2- 0.4 کیلوگرم در هکتار | 100-200گرم در 100 لیتر آب |
درختان میوه | ابتدای گلدهی، 20 روز قبل از برداشت میوه و پس از برداشت میوه | 1- 0.3 کیلوگرم در هکتار | 100-125گرم در 100 لیتر آب |
محصولات زراعی | رشد رویشی | 1.2- 0.5 کیلوگرم در هکتار | 200-250 گرم در 100 لیتر آب |
فضای سبز و محصولات علوفه ای | ارتفاع 10 سانتی متری گیاه، پس از اصلاح اول و 15 روز قبل از اصلاح دوم | 1.2- 0/7 کیلوگرم در هکتار | 200-250 گرم در 100 لیتر آب |
محصولات صنعتی | مرحله 6-5 برگی، پس از گلدهی و پس از تشکیل میوه | 1/2- 0.7 کیلوگرم در هکتار | 200-250 گرم در 100 لیتر آب |