آمینودن (اسیدآمینه همراه با جلبک دریایی) ترکيبي ويژه از فرم قابل جذب عناصر ماکرو و میکرو مورد نياز گياه به همراه مقدار قابل توجهي از اسيد هاي آمينه فرم آزاد (L-Form) و قابل جذب مي باشد، که به سرعت در دسترس بافت های گیاهی قرار می گيرد. این ترکیب موجب تسریع در جوانه زنی، ریشه زایی، گل دهی و بزرگی میوه شده و به گیاهان کمک می کند تا بر تنش های ناشی از تغییرات ناگهانی آب و درجه حرارت، سرمازدگی، حمله های انگلی، مسمومیت گیاهی و خفگی ریشه غلبه کنند. اسیدآمینه همراه با جلبک دریایی را مي توان براي همه گياهان شامل محصولات زراعي، باغي، سبزي و صيفي و گياهان زينتي به کار برد. بهترين زمان کاربرد در مرحله رشد رويشي به منظور افزايش و تحريک رشد، افزايش مقاومت در برابر تنشهاي محيطي و افزايش عملکرد است.
معرفی فنی :
جدول آنالیز درصد
نیتروژن کل 7.5
هیومیک اسید 3.24
آمینو اسید 43.7
افزایش مقاومت گیاه در مقابل تنش های محیطی از قبیل سرما و گرما و آفات و بیماریها
افزایش عملکرد کیفی و کمی محصول
افزایش کیفیت میوه از نظر رنگ ، طعم و مزه
افزایش توانایی جذب عناصر غذایی توسط ریشه
افزایش برداشت 10 الی 30 درصد
افزایش فتوسنتز گیاهی
فاقد کلر و عناصر سنگین و سمی
کود اختصاصی اسیدآمینه همراه با جلبک دریایی برای تغذیه و تحریک رشد درختان میوه و سبزی و صیفی جات
قابل استفاده به صورت محلولپاشی و همراه آب آبیاری
ملاحظات اختصاصی
اسیدآمینه همراه با جلبک دریایی با اکثر کودها و سموم قابل اختلاط است، تست اختلاط پذیرى قبل از مصرف ضرورى مىباشد. در صورت اختلاط با سموم ابتدا کود در آب حل شود و سپس سم مورد نظر مخلوط شود.
از اختلاط این محصول با ترکیبات مسی، کلره و گوگرد دار و روغن های امولسیون شونده خودداری شود.
مقادیر توصیه شده فوق کلی میباشد، میزان واقعی مصرف با توجه به سن گیاه، شدت کمبود عناصر (بر اساس آزمون خاك و برگ و شرایط محیطی) با مشورت کارشناسان ذیصلاح تعیین گردد.
بهترین زمان محلولپاشى صبح زود یا بعد از ظهر قبل از غروب آفتاب مىباشد.
آزمایش در سطح محدود، قبل از مصرف در سطح وسیع، توصیه مىگردد.
کارخانه تولیدکننده و گروه شرکتهای ادن در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نامناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرند.
محصولات | میزان مصرف (آبیاری) | میزان مصرف (محلولپاشی) |
---|---|---|
درختان میوه | 4-5 لیتر در هکتار | 2-3 لیتر در هزار لیتر آب |
زراعی | 4-5 لیتر در هکتار | 2-3 لیتر در هزار لیتر آب |
سبزی، صیفی و جالیز | 3-5 لیتر در هکتار | 1.5-2.5 لیتر در هزار لیتر آب |