امروزه استفاده از کود های حاوی عصاره جلبک دریایی با توجه به دارا بودن خصوصیات و مواد ذخیره ای ویژه اهمیت زیادی در کشاورزی پیدا کرده اند. عصاره جلبک دریایی حاوی برخی عناصر ماکرو و میکرو، برخی هورمون های گیاهی ، آمینو اسید ها ،پلی ساکارید ها و بتائین ها و ترکیبات آنتی اکسیدانی و سیدروفورها و…می باشد.
کود عصاره جلبک دریایی مایع سی استار حاوی عصاره جلبک دریایی آسکوفیلوم نودوزوم می باشد. ترکیبی عالی از اسید های آمینه و ماده آلی غنی شده با ازت و پتاسیم میتوان به عنوان یک ضد استرس در محصولات کشاورزی استفاده کرد. آلژنیک اسید موجود در این محصول که عامل کلات کننده عناصر است موجب افزایش جذب عناصر غذایی و تحریک رشد طبیعی گیاهان می شود.
ترکیبات درصد
ماده آلی 43
آلجنیک اسید 9
پتاسیم 16
استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نامناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.
حلالیت:
این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمیدهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.
شرایط نگهداری:
در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ میکند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتیگراد میباشد.
هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.
استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.
دور از دسترس کودکان قرار دهید.
استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.
استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.
در صورت تماس با دستها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.
بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.
راهنمای مصرف
محصول | زمان مصرف | دز مصرف (محلولپاشی) | دز مصرف (آبیاری) |
---|---|---|---|
تمام سبزجات گلخانه ای و سبزیجات فضای باز (گوجه فرنگی، فلفل، کدو سبز، بادمجان، خیار ، کاهو، اسفناج، کرفس، توت فرنگی، خربزه و هندوانه | 10 روز پس از کاشت 15 روز قبل از برداشت | 80-50 گرم در 100 لیتر آب | 200-150 سی سی در هکتار |
تمامی درختان میوه (مرکبات، سیب، گلابی، هلو، زردآلو، گیلاس، انار، آلو، به، زیتون، فندق، بادام و گردو) | قبل از گلدهی، 15 روز قبل از برداشت | 80-50 گرم در 100 لیتر آب | 250-300 سی سی در هکتار |
گندم، جو، برنج، آفتابگردان | قبل از کشت، به فاصله 15 روز پس از اینکه گیاه به مرحله 5-3 برگی رسید | 80-50 گرم در 100 لیتر آب | 150-225 سی سی در هکتار |
پنبه | قبل از کشت، به فاصله 15 روز پس از اینکه گیاه به مرحله 5-3 برگی رسید | 100 گرم در 100 لیتر آب | 175-225 سی سی در هکتار |
تنباکو | به فاصله 15 روز از جوانه زنی گیاه | 100-80 گرم در 100 لیتر آب | 175-225 سی سی در هکتار |
سیب زمینی، پیاز، هویج و چغندر | پس از اینکه گیاه به مرحله 5-3 رسید و 20 روز از زمان برداشت | 100-80 گرم در 100 لیتر آب | 175-225 سی سی در هکتار |
فضای سبز و گلکاری ها | 15 روز در طول دوره رشد به صورت محلولپاشی و بعد از استفاده با آب شیرین آبیاری شود. | 100-80 گرم در 100 لیتر آب | 175-225 سی سی در هکتار |
تاکستان | 15 روز در طول دوره رشد – دز استفاده در زمان میوه های نارس افزایش می یابد | 100-80 گرم در 100 لیتر آب | 300-400 سی سی در هکتار |
موز | به فاصله 15 روز از تشکیل میوه – دز استفاده در دوره رسیدن افزایش می بابد. | 100-80 گرم در 100 لیتر آب | 300-400 سی سی در هکتار |
پسته | قبل از شروع گلدهی به فاصله 15 روز تا زمان برداشت | 100-80 گرم در 100 لیتر آب | 300-400 سی سی در هکتار |