Eden Salt Stop
2020-11-07
Eden Spectrum (کود جلبک دریایی)
2020-11-07

Eden Sea Star

معرفی عمومی

امروزه استفاده از کود های حاوی عصاره جلبک دریایی با توجه به دارا بودن خصوصیات و مواد ذخیره ای ویژه اهمیت زیادی در کشاورزی پیدا کرده اند. عصاره جلبک دریایی حاوی برخی عناصر ماکرو و میکرو، برخی هورمون های گیاهی ، آمینو اسید ها ،پلی ساکارید ها و بتائین ها و ترکیبات آنتی اکسیدانی و سیدروفورها و…می باشد.

کود عصاره جلبک دریایی مایع سی استار حاوی عصاره جلبک دریایی آسکوفیلوم نودوزوم می باشد. ترکیبی عالی از اسید های آمینه و ماده آلی غنی شده با ازت و پتاسیم میتوان به عنوان یک ضد استرس در محصولات کشاورزی استفاده کرد. آلژنیک اسید موجود در این محصول که عامل کلات کننده عناصر است موجب افزایش جذب عناصر غذایی و تحریک رشد طبیعی گیاهان می شود.

معرفی فنی

ترکیباتدرصد
ماده آلی۴۳
آلجنیک اسید۹
پتاسیم۱۶
          

 

ویژگی ­ها و تمایزات

  • بهبود رنگ و قند میوه‌ها
  • افزایش چشمگیر گل و میوه
  • تحریک به توسعه تعداد و طول ریشه‌ها
  • اثر چشمگیر در کاهش ‌گل‌های نر در خیار
  • تحریک گیاه به تولید مقادیر زیادی سیتوکنین
  • بسیار مؤثر در جذب و تأثیر بهتر کودها و آفتکش‌ها
  • تحریک به ریشه زایی در قلمه‌ ها برای استقرار بهتر
  • افزایش مقاومت ریشه‌ها نسبت به نماتدها خسارت زا و عوامل بیماری زا
  • کود عصاره جلبک دریایی ترکیبی هوشمندانه سرشار از مقادیر بالا و متناسب از هورمون های ضروری اکسین و سیتوکنین، ویتامینB و عناصر ریز مغذی

ملاحظات 

استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نا­مناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.

حلالیت:

این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمی­دهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.

شرایط نگهداری:

در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا ۳ سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ می­کند. حداقل دما ۵ و حداکثر دمای نگهداری ۴۰ درجه سانتی­گراد می­باشد.

هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.

استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.

دور از دسترس کودکان قرار دهید.

استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.

استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.

در صورت تماس با دست­ها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.

بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.

راهنمای مصرف

محصولزمان مصرفدز مصرف (محلولپاشی)دز مصرف (آبیاری)
تمام سبزجات گلخانه ای و سبزیجات فضای باز (گوجه فرنگی، فلفل، کدو سبز، بادمجان، خیار ، کاهو، اسفناج، کرفس، توت فرنگی، خربزه و هندوانه۱۰ روز پس از کاشت
۱۵ روز قبل از برداشت
۸۰-۵۰ گرم در ۱۰۰ لیتر آب۲۰۰-۱۵۰ سی سی در هکتار
تمامی درختان میوه (مرکبات، سیب، گلابی، هلو، زردآلو، گیلاس، انار، آلو، به، زیتون، فندق، بادام و گردو)قبل از گلدهی، ۱۵ روز قبل از برداشت۸۰-۵۰ گرم در ۱۰۰ لیتر آب۲۵۰-۳۰۰ سی سی در هکتار
گندم، جو، برنج، آفتابگردانقبل از کشت، به فاصله ۱۵ روز پس از اینکه گیاه به مرحله ۵-۳ برگی رسید۸۰-۵۰ گرم در ۱۰۰ لیتر آب۱۵۰-۲۲۵ سی سی در هکتار
پنبهقبل از کشت، به فاصله ۱۵ روز پس از اینکه گیاه به مرحله ۵-۳ برگی رسید۱۰۰ گرم در ۱۰۰ لیتر آب۱۷۵-۲۲۵ سی سی در هکتار
تنباکوبه فاصله ۱۵ روز از جوانه زنی گیاه۱۰۰-۸۰ گرم در ۱۰۰ لیتر آب۱۷۵-۲۲۵ سی سی در هکتار
سیب زمینی، پیاز، هویج و چغندرپس از اینکه گیاه به مرحله ۵-۳ رسید و ۲۰ روز از زمان برداشت۱۰۰-۸۰ گرم در ۱۰۰ لیتر آب۱۷۵-۲۲۵ سی سی در هکتار
فضای سبز و گلکاری ها۱۵ روز در طول دوره رشد به صورت محلولپاشی و بعد از استفاده با آب شیرین آبیاری شود.۱۰۰-۸۰ گرم در ۱۰۰ لیتر آب۱۷۵-۲۲۵ سی سی در هکتار
تاکستان۱۵ روز در طول دوره رشد – دز استفاده در زمان میوه های نارس افزایش می یابد۱۰۰-۸۰ گرم در ۱۰۰ لیتر آب۳۰۰-۴۰۰ سی سی در هکتار
موزبه فاصله ۱۵ روز از تشکیل میوه – دز استفاده در دوره رسیدن افزایش می بابد.۱۰۰-۸۰ گرم در ۱۰۰ لیتر آب۳۰۰-۴۰۰ سی سی در هکتار
پستهقبل از شروع گلدهی به فاصله ۱۵ روز تا زمان برداشت۱۰۰-۸۰ گرم در ۱۰۰ لیتر آب۳۰۰-۴۰۰ سی سی در هکتار
تماس با مامشاوره قبل از خرید۹۱۰۰۱۰۵۵-۰۵۱