این محصول منبع مغذی گیاه به شکل سوسپانسیون مایع است که از طریق تخمیر آنزیمی عصاره های گیاهی به دست می آید. قابل استفاده در کلیه محصولات باغی و زراعی بئده و عملکرد رشد گیاهان را تسریع و افزایش می دهد. وان افکت حاوی 50 % ملاس و عناصر تغذیه ماکرو و میکرو است. این کود باعث توسعه سیستم ریشه شده و به عنوان یک کلاتور طبیعی جذب مواد غذایی در خاک را افزایش می دهد.
ترکیبات درصد
ماده آلی 35
کربن آلی 20
نیتروژن کل 2.5
پتاسیم 2.5
استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نامناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.
حلالیت:
این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمیدهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.
شرایط نگهداری:
در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ میکند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتیگراد میباشد.
هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.
استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.
دور از دسترس کودکان قرار دهید.
استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.
استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.
در صورت تماس با دستها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.
بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.
راهنمای مصرف
محصول | زمان مصرف | دز مصرف (محلولپاشی) | دز مصرف (آبیاری) |
---|---|---|---|
تمامی سبزیجات گلخانه¬ای و توت فرنگی | 2 بار تکرار، دو هفته پس از جوانه زنی و کاشت، 5-4 بار تکرار تا زمان پایان برداشت | 250 سی سی در 100 لیتر آب | 2000-2250 سی سی در هکتار |
تمام سبزیجات و محصولات فضای باز و توت فرنگی | 2 بار تکرار، سه هفته پس از جوانه زنی و کاشت، 4-3 بار تکرار تا زمان پایان برداشت | 250 سی سی در 100 لیتر آب | 1500-2000 سی سی در هکتار |
سبزیجات زمستانی | اولین استفاده سه هفته پس از جوانه زنی و کاشت، 4-3 بار تکرار تا زمان پایان برداشت | 250 سی سی در 100 لیتر آب | 1500-2000 سی سی در هکتار |
خربزه، هندوانه و کدو تنبل | اولین استفاده سه هفته پس از جوانه زنی و کاشت، 4-3 بار تکرار تا زمان پایان برداشت | 250 سی سی در 100 لیتر آب | 1500-2000 سی سی در هکتار |
تمام گیاهان غده ای | اولین استفاده سه هفته پس از جوانه زنی و کاشت، 4-3 بار تکرار تا زمان پایان برداشت | 250 سی سی در 100 لیتر آب | 1500-2000 سی سی در هکتار |
باغ گل و درختان زینتی | 3-2 بار تکرار تا زمان اولین هرس، دو هفته پس از جوانه زنی و کاشت | 200 سی سی در 100 لیتر آب | 1500-1750 سی سی در هکتار |
درختان میوه هسته دار و دانه دار و تاکستانها | اولین استفاده بعد از تشکیل برگ، بعد از تشکیل میوه و 20 روز قبل از برداشت | 300 سی سی در 100 لیتر آب | 150-100 سی سی برای هر درخت و 30 سی سی برای هر تاک |
فضای سبز | 5-4 بار پس از هر اصلاح در طول فصل رشد | 250 سی سی در 100 لیتر آب | 1500-2000 سی سی در هکتار |
محصولات زراعی و گیاهان صنعتی | اولین استفاده همراه با علفکش و دومین استفاده در مرحله رشد | 250 سی سی در 100 لیتر آب | 1500-2000 سی سی در هکتار |