منیزیم از عناصر پر مصرف گیاه می باشد. این نصر به طور غیرمستقیم در متابولیسم و فتوسنتز درختان میوه نقش دارد. منیزیم همچنین در فعالیت آنزیم ها در گیاهان نقش داشته و حاملهای فسفری را که در جذب سایر عناصر موثر می باشند فعال می کند. منیزیم از عناصر مهم و مورد نیاز گیاه است که در نقل و انتقال فسفر و فعال سازی آنزیمهای انتقال انرژی(ATP) نقش مهمی ایفا می کند.یکی از موثرترین ترکیبات جهت افزایش میزان تولید و رشد محصولات کشاورزی،خصوصا محصولات گلخانه ای کلات منیزیم می باشد که هم به دلیل افزایش میزان اسیدآمینه و پروتئین های گیاه و هم به دلیل افزایش میزان و کارایی کلروفیل باعث افزایش غذاسازی و در نهایت رشد و نمو گیاه می گردد. این عنصر در ساخته شدن روغن در گیاه دخالت داشته و باعث تنظیم جذب فسفر و انتقال آن به دانه میشود همچنین در تولید هیدرو کربن ها و مواد قندی موثر است منیزیم در برخی از پروتئین ها موجب قرمز شدن میوه نیز میگردد.
ترکیبات | درصد |
---|---|
منیزیوم | 34 |
استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نامناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.
حلالیت:
این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمیدهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.
شرایط نگهداری:
در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ میکند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتیگراد میباشد.
هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.
استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.
دور از دسترس کودکان قرار دهید.
استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.
استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.
در صورت تماس با دستها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.
بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.
محصول | زمان مصرف | دز مصرف (آبیاری) |
---|---|---|
تمام سبزیجات گلخانه ای | پس از انتقال نشا، شروع گلدهی، پس از ریزش گلبرگ ها | 0.300- 0.500 سی سی در هکتار |
تمام سبزیجات فضای باز و سبزیجات زمستانی | پس از جوانه زنی، شروع گلدهی، پس از ریزش گلبرگ ها | 0.300- 0.500 سی سی در هکتار |
تاکستان، توت فرنگی و پرورش گل و گلکاری ها | مرحله 6-5 برگی گیاه، پس از گلدهی، پس از ریزش گلبرگ ها | 0.300- 0.500 سی سی در هکتار |
تمام گیاهان غده ای | پس از جوانه زنی، شروع گلدهی، مرحله تشکیل غده | 0.300- 0.500 سی سی در هکتار |
درختان میوه | شروع گلدهی، پس از ریزش گلبرگ ها، 20 روز قبل از برداشت | 0.300- 0.500 سی سی در هکتار |
گیاهان صنعتی | مرحله 6-5 برگی گیاه، پس از گلدهی، پس از تشکیل میوه | 0.300- 0.500 سی سی در هکتار |
محصولات زراعی | همراه با علف کش در مرحله پنجه زنی گیاه | 0.300- 0.500 سی سی در هکتار |
فضای سبز و گیاهان علوفه ای | ارتفاع 10 سانتی متری گیاه، پس از اولین اصلاح و 15 روز قبل از آخرین اصلاح | 0.300- 0.500 سی سی در هکتار |