کلات مایع بر و مولیبدن ، ترکیب متناسبی از عناصر بر و مولیبدن است و این امکان را برای گیاه بوجود میآورد که عناصر غذایی مورد نیاز برای سال آینده را ذخیره و خود را برای ورود به فصل زیستی جدید آماده کند. کلات مایع بر و مولیبدن ، مناسب برای درختان میوه (قبل از خواب درخت) و در زمان تورم جوانه ها می باشد. این محصول باعث ذخیره عناصر غذایی مهم بر و مولیبدن در گیاه شده و همچنین باعث می شود در زمان جوانه زنی و آغاز فعالیت مجدد، فعالیت زیستی گیاه دچار اختلال نشود و بتواند نسبت به عوامل نامساعد محیطی مقاومت نشان داده و فرآیند گلدهی و تشکیل میوه به خوبی انجام شود.
وجود این عناصر در کنار یکدیگر به بهبود و افزایش گلدهی و تبدیل بیشتر گل به میوه کمک نموده و کیفیت بهتر محصول را به دنبال دارد. استفاده از کود فروت ست در شروع فصل و هنگام تورم جوانهها و پس از برداشت محصول موجب افزایش انرژی گیاه، جلوگیری از ریزش گل و تشکیل میوههای سالم میگردد. این محصول برای کلیه درختان میوه و خشکباری مانند سیب، گلابی، زیتون، مرکبات، پسته، بادام،گردو، درختان هسته دار، انگور و سایر محصولات باغی اکیداً توصیه می شود.
ترکیبات | درصد |
---|---|
بر محلول | 10 |
مولیبدن محلول | 0.5 |
استفاده از این محصول، با مقادیر توصیه شده توسط سازنده تضمین شده است. تولیدکننده در قبال عواملى که خارج از کنترل کارخانه سازنده است و همچنین در مقابل مشکلات ناشی از شرایط نامناسب انبارداری و استفاده نامناسب که منجر به ایجاد مسمومیت، سوزندگی، عدم تاثیر مثبت، رسوب دهی و یا عواملی از این دست مسئول نخواهد بود و مسئولیتى را نمى پذیرد.
حلالیت:
این محصول در مقادیر توصیه شده محلول است و تشکیل رسوب نمیدهد. از مصرف باقیمانده خودداری شود.
شرایط نگهداری:
در بسته بندی اصلی و در مکان خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. در شرایط عادی تا 3 سال خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ میکند. حداقل دما 5 و حداکثر دمای نگهداری 40 درجه سانتیگراد میباشد.
هشدار: قبل از استفاده از کود، دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.
استفاده از این محصول با توجه به آزمایش خاک و برگ توصیه شود.
دور از دسترس کودکان قرار دهید.
استفاده بیشتر از مقادیر توصیه شده در شرایط لازم و با نظر کارشناس صورت گیرد.
استفاده از ماسک، دستکش و عینک در هنگام استفاده از محصول ضروری است.
در صورت تماس با دستها و صورت، محل را با آب فراوان شستشو دهید.
بعد از مصرف، بطری خالی را معدوم نمایید.
راهنمای مصرف
محصول | زمان مصرف | دز مصرف (محلولپاشی) | دز مصرف (آبیاری) |
---|---|---|---|
تمامی سبزیجات گلخانه¬ای | پس از انتقال نشا، شروع دوره گلدهی، پس از ریزش گلبرگ ها | 100-200 سی سی در هکتار | 200-400 سی سی در هکتار |
تمام سبزیجات زمستانی و محصولات فضای باز | پس از جوانه¬زنی، ابتدای شروع دوره گلدهی، پس از ریزش گلبرگ ها | 100-200 سی سی در هکتار | 200-400 سی سی در هکتار |
تاکستان، توت فرنگی و گیاهان زینتی | مرحله 6-5 برگی گیاه، پس از گلدهی پس از ریزش گلبرگ | 100-200 سی سی در هکتار | 200-400 سی سی در هکتار |
تمام گیاهان غده ای | پس از جوانه¬زنی، ابتدای شروع دوره گلدهی، پس از ریزش گلبرگ ها | 100-200 سی سی در هکتار | 200-400 سی سی در هکتار |
درختان میوه | ابتدای شروع گلدهی، پس از ریزش گلبرگ، 20 روز قبل از برداشت | 100-200 سی سی در هکتار | 200-400 سی سی در هکتار |
گیاهان صنعتی | مرحله 6-5 برگی گیاه، پس از گلدهی، پس از ریزش گلبرگ | 100-200 سی سی در هکتار | 200-400 سی سی در هکتار |
محصولات زراعی | همراه علفکش در زمان پنجه زنی گیاه | 100-200 سی سی در هکتار | 200-400 سی سی در هکتار |
چمن و فضای سبز | ارتفاع 10 سانتی¬متری گیاه، پس از اولین اصلاح 15 روز قبل از آخرین اصلاح | 100-200 سی سی در هکتار | 200-400 سی سی در هکتار |